'10 минути по-късно тя ще забрави:' Синди Лаупер става истинска за деменцията на мама и какво е да й се довериш

Певицата Синди Лаупер разкри за няколко аспекта от живота си, включително какви са отношенията й с майка й, която се справя с деменцията. Синди имаше тежко детство, но сега всичко е свързано с позитивност.

Семейният живот на Cyndi Lauper израства далеч от идиличното здравословно домакинство, което човек може да си представи.

Родителите на Синди Лаупър, Катрин и Фред, се развеждат, когато тя е на пет години и майка й в крайна сметка се омъжва повторно. В нейната книга, озаглавена Синди Лоупър: Спомен , разкри певицата някои подробности от детството й, включително факта, че трябва да напусне дома, когато е била тийнейджърка.Вторият съпруг на Катрин беше хищник, който се подиграваше на Синди толкова силно, че тя не се чувстваше у дома си. Всичко това обаче стана вода под моста като Тя Боп певицата вече разчита на майка си за съвет и насоки, въпреки че нещата са малко сложни.Гети изображения / Идеално изображение

Синди Лаупер обсъжда деменцията на мама

В интервю от 2016 г. с Списание AARP , певицата се отвори за това какво е било да водиш разговори с майка си.Синди Лоупър каза, че Катрин има „малка деменция“ и макар това със сигурност да затрудни нещата, имаше и някои положителни страни.

Тя живее в настоящето. Хубавото е, че мога да говоря с нея и да й казвам неща, които наистина не бива да казвам на никого, и тя ще ми даде тези прекрасни думи на мъдрост, които прави една майка. Но след това, 10 минути по-късно тя ще забрави.В интервюто 66-годишната звезда разкри и какво е усещането да остаряваш. Едно от предимствата, каза тя, беше, че чувстваше, че може да прави каквото си иска, включително да играе с цвета на косата си.

Мисля, че съм достигнал възраст, в която мога да имам розова коса, ако искам - или синя коса. Но синьо, става малко зелено, така че в момента отивам с розовото.

Гети изображения / Идеално изображение

Битката на майката на Синди Лаупър да я предпази от ада

В интервю за Ню Йорк Пост , Синди разкри, че е непокорно хлапе, което всъщност е принудило Катрин да направи някои драстични неща, за да я спаси.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cyndi Lauper (@cyndilauper) на 14 декември 2019 г. в 9:33 ч. PST

Певицата разкри, че е изхвърлена от две католически училища.

Мисля, че майка ми си мислеше, че ще отидем по дяволите, защото беше разведена, затова ни настани в манастирско училище. Тя смяташе, че ще бъдем спасени, но монахините. . . о, бяха ядосани. Те имаха проблеми!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Cyndi Lauper (@cyndilauper) на 5 ноември 2019 г. в 20:22 ч. PST

Синди е направила доста впечатляваща музикална кариера за себе си. Но това не означава, че нещата винаги са били гладки. Подобно на много хора, тя има някои предизвикателства от детството, но в наши дни тя прегръща живота си и гледа позитивите. И звучи, че това е и по отношение на деменцията на майка й.

Знаменитости
Популярни Публикации