118-годишната жена казва, че нейната вяра в Бог е защо е все още жива

- 118-годишната жена казва, че нейната вяра в Бог е защо е все още жива - Вдъхновение - Fabiosa

Очарователната ямайска жена сега е най-старият човек в света. Вайълет Мосе Браун е родена в Трелони, Ямайка, на 10 март 1900 г. и е живяла тук цял живот.

Loop News Group / YouTubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: На 101 години Кърк Дъглас споделя промени в начина на живот, които могат да помогнат на хората да живеят дълго и здравословноКогато беше интервюирана от местен вестник, жените казаха, че тя всъщност не се чувства толкова стара, колкото е и яде почти всичко, с изключение на свинско и пилешко. Любимите й храни са рибата и агнешкото и тя казва, че избягва рома на всяка цена.

Виолетовата е верен вярващ и винаги ходи на църква. Вярва, че вярата й в Бог и вярата й в ученията на Библията са й помогнали да достигне възрастта си.Най-големият син на Вайълет е навършил 100 години и вярва, че е най-възрастният човек, който има жива майка.

Loop News Group / YouTube

Тази възрастна жена успя да наследи италианка Ема Морано, която беше най-възрастната жена в света преди Вайълет.Много от нас биха искали да достигнат възрастта на Вайълет, може би трябва да започнем да следваме нейните съвети, за да постигнем такова дълголетие.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 3 начина, по които вярващите могат да бъдат сигурни в своето спасение, дори ако не се чувстват спасени

Популярни Публикации