17 години след преживяването на „ужасна“ атака на произволни киселини, снахата на д-р Фил Макгроу е мъртва

- 17 години след преживяването на „ужасна“ атака на произволна киселина, снахата на д-р Фил Макгроу е мъртва - Новини - Fabiosa

Преди 17 години Синди Бродъдс стана жертва на произволна киселинна атака. Тя шофираше по магистрала от Нюкасъл, Оклахома, до Сан Диего, когато нападател изпразни киселина върху колата си. Течността изгаря през предното й стъкло и причинява сериозни увреждания на лицето и дори на вътрешните органи.

Публикация, споделена от Робин Макгроу (@robin_mcgraw) на 8 януари 2018 г. в 7:47 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чеви Чейс разкрива, че е бил бит от млад шофьор по време на крайпътна конфронтация

В превозното средство беше и нейният приятел Джим. Той си спомня, че Синди крещи уплашено веднага след нападението.По-късно Синди прекарва три седмици в болница на лечение за тежки изгаряния. 70% от тялото й бяха засегнати и лекарите й казаха шансове бяха минимални. Нейното семейство беше до нея през този труден период.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Бог превръща болката в красота ”, казва шампионката по сърф Бетани Хамилтън на 14-ата годишнина от атаката на акулаИ Синди никога не е бил такъв, който да бъде потиснат от трагедия. Шест седмици след инцидента тя се изправи на крака и работеше както обикновено.

Трагично преминаване

Синди Бродъд е на 68-годишна възраст. Тя почина в понеделник 19ти. Некрологът й беше обявен в The Duncan Banner. Погребение е определено за петък, 23 февруари. Това беше и нейният рожден ден.

В чест сестра й Робин сподели този колаж в Instagram. В него бяха представени снимки на Синди през годините.

Публикувам @ branlo35 пост .... Толкова се гордея с теб и Анджела и Шели. Всички сме съкрушени и ще й липсваме всеки ден. Тя беше нашият герой. Всички вие превърнахте живота й в мечта. Тя живееше всеки ден за дъщерите си и ти винаги я правеше най-щастливата жена някога! Ще празнувам нея и нейната сила и нейната непоклатима подкрепа за мен до края на живота ми. Липсва ми много.

Публикация, споделена от Робин Макгроу (@robin_mcgraw) на 24 февруари 2018 г. в 18:07 ч. PST

Да бъдеш жертва никъде не води. Нека всеки ден се брои. По някаква причина всички сме тук на земята. - Синди Бродъд

Следвайки я преживяване близо до смъртта , Синди написа книгата Случайно действие: Вдъхновяваща истинска история за борбата за оцеляване и избора да простите . В него тя разказа за своя опит и житейските уроци, които е научила след това. Тя също започна публично говорене с много подкрепа от д-р Фил Макгроу.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лесна и лесна за научаване техника за жените да се защитават от атака

Популярни Публикации