22-годишен със синдром на Даун преобръща живота си и става културист

Най-новите новини 22-годишен със синдром на Даун преобръща живота си и става културист на Fabiosa

Силен млад мъж реши да не позволи на нищо да му попречи да преследва целта си. Той беше решителен и всеотдаен и само за една година успя да промени живота си.

Колин Кларк беше на 22, когато взе решение, че е време да сбъдне мечтата си. Младежът с Синдром на Даун беше работник на рецепция във фитнес зала в Индиана.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Разрушаване на стереотипите: Нападаната жена става първата учителка със синдром на Даун в страната си

Дълго време той наблюдаваше един от културистите и лични треньори във фитнеса, Глен Убелхор, и това, което започна като просто любопитство, се превърна в пълноценна страст. Колин искаше да бъде точно като Глен.Глен каза Новини на Buzzfeed че между тренировъчните сесии той често практикува пози за културизъм за предстоящи състезания. По това време той не осъзнаваше, че Колин го наблюдава. И когато Глен приключи, Колин щеше да се опита да имитира тези пози.

С течение на времето двамата мъже се присъединиха към взаимната си страст към културизма и Глен скоро започна да тренира Колин. За Глен беше напълно ясно, че Колин го приема много сериозно, защото е много отдаден и в рамките на една година той е готов да участва в състезание по културизъм.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момиче със синдром на Даун завърши успешно въпреки малката вяра на другите

Глен похвали Колин за неговия фокус и решителност, като каза, че никога не е виждал някой толкова отдаден.

Мечтата на Колин се сбъдна, когато той се състезава в шампионата по културизъм в Кентъки за мускули в Луисвил. Той каза WDRB :

Може да се счупя като малко бебе ... Не мога наистина да го изразя.

Очевидно е, че това беше незабравимо преживяване за Колин. Въпреки че се надяваше, че ще продължи да се състезава, той призна, че това не винаги ще бъде лесно пътуване. Той добави, че всичко, което той и Глен са постигнали, напълно е надминало очакванията.

Колин Кларк е доказателство, че можете да постигнете основно всичко, стига да сте готови да свършите работата, която изисква - и никога да не се отказвате.

Този човек със сигурност е вдъхновение. Браво!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Magic of Love: Очарователна двойка на синдрома на Даун се ожени в приказна сватба на техните мечти

Популярни Публикации