23-годишният модел се ожени за милиардер два пъти на възрастта си, твърдейки, че това е любов и той е мъжът на нейните мечти

Последни новини

Още повече момичета мечтаят не за рицар в блестяща броня, а за зрял и заможен мъж с житейски опит. И супермоделите не правят изключение! 23-годишната Вита Сидоркина, която участва в модното шоу на Victoria's Secret през 2015 г., няколко години по-късно се омъжи за милионера Валерио Морабито, собственик на огромна италианска строителна компания, която също е с 20 години по-голяма от нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 27 март 2018 г. в 12:22 ч. PDTНе рядко се случват високопоставени бизнесмени да избират млади и красиви модели, които са свикнали да водят луксозен бохемски начин на живот като свои партньори в живота. Що се отнася до психологията, неравните бракове, където мъжът е много по-възрастен, сочат към факта, че момичето е било пренебрегнато от баща си; тя вижда фигура на баща в бъдещия си съпруг и търси закрила.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 2 юли 2018 г. в 1:20 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 27 март 2017 г. в 6:56 ч. PDTВъпреки че може да се пренебрегне 10-годишна разлика във възрастта, колкото по-възрастен е мъжът, толкова по-близо е той до възрастта на бащата на момичето, толкова по-скептично се разглежда този брак от обществото. Независимо от това, което някой мисли, двойката направи невероятна сватба на крайбрежието на Амалфи в Равело, Италия. Булката беше с млечна сватбена рокля с ефирна красота от Zuhair Murad.

Вижте тази публикация в Instagram

Вчера беше истинска приказка ... Омъжих се за мъжа на мечтите си @valeriomorabito #vitaandvalerio

Публикация от Сидоркина-Морабито живот (@vitasidorkina) 30 юли 2017 г. в 5:24 PDTВижте тази публикация в Instagram

Днес е 1 година, откакто се ожених за любовта на живота си️ #happiestyear

Публикация от Сидоркина-Морабито живот (@vitasidorkina) 29 юли 2018 г. в 7:27 PDT

Вита казва, че е чакала Валерио през целия си живот и той е същността на идеалния й мъж. Трудно е да се съмнявам в нейната искреност, тъй като момичето често споделя топли социални снимки в социалните мрежи заедно с любовни признания за съпруга си.

Честит b-day my love️ благодаря ти за цялата любов и радост, които носиш в живота ни! Толкова сме горди, че вие ​​сте нашите завинаги вашите V&A

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 27 март 2019 г. в 6: 06 PDT

Между другото, през август миналата година двойката обяви, че очаква попълнение в семейството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 2 август 2018 г. в 1:05 PDT

В края на миналата година 25-годишната Вита и 45-годишният Валерио станаха щастливи родители на очарователно момиче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) 15 ноември 2018 г. в 5:52 PST

Капризи на богатите хора или истинска любов? Двойката, която реши да сключи неравен брак, трябва да бъде подготвена за мярка на предразсъдъци и неразбиране. Ще пожелаем здраве и семейно щастие на тези красиви хора!

Как се отнасяте към браковете, при които партньорите имат разлика във възрастта, различен социален статус или ниво на доходи?

Популярни Публикации