23-годишна жена осиновява 13 дъщери, намира любов в Уганда

Последни новини 23-годишна жена осиновява 13 дъщери, намира любов в Уганда на Fabiosa

Кейти Дейвис остави живота си в Тенеси, за да следва Божието призвание и днес тя променя живота си.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лъвове от епруветка: Учените в Южна Африка регистрират първите успешни IVF раждания на лъвовеТя обича да помага на хората

Кейти беше на 18 години, когато реши да напусне всичко, което знаеше, за да продължи нов живот на различен континент. Тя каза Днешната християнска жена ;

Напуснах живота си ... напуснах колежа; Напуснах сладките дизайнерски дрехи и малкия си жълт кабриолет; Напуснах гаджето си. Вече нямам всички неща, които светът казва, че са важни.Младото момиче, което беше президент на старши класове и кралица на завръщането у дома, чувстваше, че трябва да направи нещо по-мощно с живота си. И така, тя се сбогува с приятелите и семейството си, след което пътува до Уганда, където се включи в едногодишна мисия, за да помогне на хората.

Тя е майка на 13 години

Когато Кейти пристигна в Уганда, тя започна да преподава детска градина в сиропиталище. По това време тя не знаеше какво я очаква, освен че имаше вяра, че ще бъде водена от Бог.До 2008 г. Кейти се настани по-трайно и дори стартира Министерства на Амазима . Целта на нейната организация е да промени живота и да трансформира общностите към по-добро.

Пет години по-късно, когато е само на 23 години, Кейти е станала майка на 13 млади момичета, които е осиновила и отгледала като свои.

В интервю с ДНЕС The 700 Club , тя разкри, че грижата за тези деца й е показала какво означава да обичаш истински друг човек.

Кейти призна, че да бъдеш майка на 13 не винаги е лесно. Но тя изпитваше толкова дълбока, дива и невъзможна любов към тях, че ги виждаше като продължение на себе си.

Когато те нараняват, аз бих наранил по-дълбоко, отколкото някога съм имал, и че когато те са се наслаждавали на успех или вълнение за Божието Слово, сърцето ми ще се подуе в мен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мелания Тръмп е брутално критикувана за носенето на шапка, символизираща колониалното управление в Африка

Домът й може да е хаотичен и шумен, но тази майка не би искала по друг начин.

Среща с любовта на живота си

Кейти се срещна с Бенджи Майорс, когато той пристигна в Уганда, за да служи като мисионер. И двамата бяха израснали в един и същи град в Тенеси, но никога не се познаваха, докато съдбата не ги доведе двамата в Уганда.

Тя разкри за нея Блог че Бенджи е идеално подходящ за и без това голямото й семейство. Момичетата го обожаваха и той също беше невероятен баща за тях. Двойката завърза възела през 2015 г., церемония, на която присъстваха нейните 13 красиви деца и й послужиха като опора.

Двойката посрещна 14-то дете година по-късно. Кейти и семейството й сега живеят в Уганда и тя го смята за свой „дом“.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: О, иронията! Мелания Тръмп планира посещение в Африка след референцията на президента Тръмп за 'Страните в дупките' от януари

Популярни Публикации