23 години след като е дадена за осиновяване, Джак Вагнер се среща с отдавна изгубената си дъщеря: „Ти не знаеш кой съм, нали?“

Сапунената звезда и музикант, Джак Вагнер, има отдавна изгубена дъщеря, която знаеше, че има, някъде по света.

Връзката между баща и дъщеря е една от най-важните в живота на жената. Татко е първият мъж, когото някога ще обичаш. Понякога обаче едно момиче се среща с истинския си баща само когато е пораснало и винаги е момент, който дразни сълзите.

Джак Вагнер е добре известен с ролите си в сапунени опери, включително Света Варвара , Многопрофилна болница , и Мелроуз Плейс . Животът на актьора също не е минал без драма и един неочакван обрат на събитията, случили се през 2011 г., звучи по-скоро като сюжет в един от филмите, в които той участва.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Болка зад красотата: Какво се случи с някогашната красива и успешна телевизионна звезда Хедър Локлиър

Джак Вагнер се събира с отдавна изгубената си дъщеря

Още през 80-те Джак Вагнер е известен като плейбой. Той имаше кратка връзка с момиче, което му се обади през 1988 г., за да каже, че има негово бебе и я пусна за осиновяване.Джак се обади на адвокат и научи, че правните му възможности са ограничени, каза той в интервю за Хора . Не знаеше дали някога ще има възможност да се срещне с дъщеря си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Вагнер (@jackwagnerofficial) на 22 април 2018 г. в 11:01 ч. PDT

Бързо напред към ноември 2011 г. Джак е разведен баща на двама тийнейджърски синове. Той е точно пред Форт Лодърдейл, Флорида, предстои да се изяви като гост-артист на круиз „Рик Спрингфийлд“. Изведнъж на вратата му се чука.Той отваря вратата и младо момиче се хвърля в обятията му. Говорейки за Oprah’s Къде са те сега? той си спомни разговора:

Тя казва: „Ти не знаеш кой съм, нали?“

Казах: „Не“, а тя казва: „Аз съм твоята дъщеря“.

23 години след като е дадена за осиновяване, Джак Вагнер се среща с отдавна изгубената си дъщеря: СОБСТВЕН / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: След „Санта Барбара“: Къде изчезна в началото на 2000-те актрисата, която изигра красивия рай

Джак Вагнер и дъщеря му

Джак беше толкова щастлив, когато най-накрая срещна дъщеря си Кери. Той си припомни Къде са те сега? :

Тя наистина влезе в живота ми по този много необичаен начин, тя отиде на круиза с мен. Прекарахме пет дни заедно, за да се опознаем и да се свържем. И направихме ДНК тест и тя е моята дъщеря. И това е истинска благословия, това беше истински подарък за мен.

23 години след като е дадена за осиновяване, Джак Вагнер се среща с отдавна изгубената си дъщеря: СОБСТВЕН / YouTube

Няколко месеца след първата си среща Джак и Кери дадоха интервю на Андерсън Купър. Кери си припомни непреодолимите емоции, които и двамата изпитваха в този момент:

Току-що го прегърнах, а ние се прегръщаме и аз плача истерично, а той вероятно е: „Кой, по дяволите, е това лудо момиче, което плаче истерично?“

Джак подслушва:

Охранителите плачат, всички плачат сега.

23 години след като е дадена за осиновяване, Джак Вагнер се среща с отдавна изгубената си дъщеря: Андерсън / YouTube

Кери продължи:

И така, той ме разкъсва, ние се взираме в очите един на минута и той има този любознателен поглед на лицето си, а аз му казах: „Не знаете кой съм, нали? Аз съм твоята дъщеря.

В този момент той започна да плаче и ме прегърна толкова силно и първите думи, които каза, бяха: „Знаех, че ще дойде този ден.“

23 години след като е дадена за осиновяване, Джак Вагнер се среща с отдавна изгубената си дъщеря: Андерсън / YouTube

Джак отдавна се надяваше дъщеря му да го намери и когато настъпи този ден, животът му изведнъж придоби нов смисъл. Той каза Хора :

Тя е новата светлина в живота ми, както и синовете ми, и аз съм й наистина благодарен, че има смелостта да ме намери.

Какво невероятно събиране! Наистина е прекрасно, че най-накрая се срещнаха след дълга раздяла. Бащата и дъщерята най-накрая изглеждат толкова щастливи заедно. Известният актьор не успя да гледа как Кери расте, но сега има възможност да бъде с момичето си. Пожелаваме им много щастливи моменти заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Roseanne Barr разкри причината, поради която се отказа от дъщеря си за осиновяване и как се събраха след 17 години

Популярни Публикации