32 години блаженство! Звездата на ‘Blue Bloods’ Лен Карио се е оженил щастливо за съпругата си Хедър и те все още са влюбени

Последни актуални новини 32 години блаженство! Звездата на ‘Blue Bloods’ Лен Карио се е оженил щастливо за съпругата си Хедър и те все още са влюбени във Фабиоза

Лен Карио е добре обичана канадска суперзвезда, известна най-вече с това, че изобразява пенсионираната полицейска комисия от Ню Йорк, Хенри Рейгън в хитовото шоу на CBS Синя кръв .

32 години блаженство! Звездата на ‘Blue Bloods’ Лен Карио се е оженил щастливо за съпругата си Хедър и те все още са влюбениГети изображения / Идеално изображениеБез значение какви роли трябваше да играе Карио по време на кариерата си, в реалния живот - той е любящ съпруг от много дълго време.Щастливо женени

Лен Карио е женен за жена си, професионалната писателка Хедър, от 32 години. Карио не е начинаещ в брака, тъй като преди два пъти завърза възела - със Сюзън Барбара Капилоу и Патриша Отер.Изглежда обаче, че третият път е чар за актьора-ветеран. Лен и Хедър се преместиха от оживения Ню Йорк в Ню Джърси преди повече от десетилетие, за да се насладят на зеленината, без да се налага да плащат цяло състояние за прехраната си.

Това беше идеята на Хедър. Тя се премести в Ню Йорк, за да бъде с Лен, който се радваше на успеха на телевизионната си кариера, но тогава Карио трябваше да направи същото за жена си, тъй като тя не можеше да работи в Голямата ябълка.Хедър беше ужасена да започне да пише, но всеотдайният й съпруг беше там, за да я подкрепи. Веднъж каза:

Имате всичко необходимо за написването на тази книга и това, което нямате, ще ви подкрепя.

Сега Лен и Хедър пътуват често, но все още се радват на компанията на другия. Двойката обича да организира вечери, когато се връща от пътуванията си.

Те също обичат да гледат телевизия заедно и имат няколко предавания с „удоволствие от вина“. Може би, Синя кръв е един от тях.

Популярни Публикации