34 години силни! Дъг Дейвидсън срещна любовта на живота си Синди Фишър в „Младите и неспокойните“

Последни актуални новини 34 години силни! Дъг Дейвидсън срещна любовта на живота си Синди Фишър в „Младите и неспокойните“ във Фабиоза

Дългогодишна сапунена опера Младите и неспокойните е дал на света някои от най-красивите любовни истории на екрана, но неговият набор също е играл Купидон. Съвместните звезди Дъг Дейвидсън и Синди Фишър се срещнаха в шоуто и оттогава са заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дъг Дейвидсън (@dougdavidsonyr) на 27 май 2018 г. в 19:33 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Рики Мартин се отваря за „Любов от пръв поглед“ със съпруга си Джуан Йосеф

34 години любов

Дъг и Синди започнаха да се срещат през 1980 г. и бяха женени четири години по-късно. През 2018 г. те отпразнуваха повече от три десетилетия сватбено блаженство заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дъг Дейвидсън (@dougdavidsonyr) на 31 юли 2018 г. в 22:01 ч. PDTАктьорът сподели проста и сладка публикация в Instagram, в която пожела на съпругата си 34 години честита годишнина. И докато бракът им има само се подобряваше през годините , любовната им история на екрана се разигра по различен начин.

Противоположностите се привличат

И двамата играха ролята на екранната двойка Пол Уилямс и Ребека за много успешния CBS дневно шоу. Но техните романтиката беше само краткотрайна . Все пак е също толкова добре. Дъг обича своя характер и каза Каньон новини в рядко интервю от 2010 г., че играе любимия частен детектив е чудесна възможност за него.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От първата целувка до последния дъх: любовна история на Том и Мелинда Джоунс

През 2018 г. той напусна шоуто, което в момента е в 46-ия му сезон и върнати през 2019 г. по-късно . Но единствената красива константа в живота му е Синди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Calyssa Davidson (@calyssadavidson) на 31 декември 2017 г. в 4:32 ч. PST

Въпреки че разкри, че те са толкова противоположни, колкото е различно, различията им вършат идеална работа. Всъщност той казва, че вероятно това го е предпазило от проблеми.

Синди е малко по-предпазлива от мен. Предполагам, че точно това ме е пазило от неприятности през всичките тези години.

Дъг е семеен човек

Двойката е горд родител на две деца. Дъщеря им цигуларка Калиса Рей е родена през 1989 г., а синът Каден Дъглас идва почти 2 години по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Calyssa Davidson (@calyssadavidson) на 18 ноември 2017 г. в 14:24 ч. PST

Дъг, който също добави телевизионен водещ на Цената е правилна към списъка си с постижения в началото на 90-те разказва на Слънце-Страж че неговите двама най-големите приоритети са неговото семейство и работата му.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Матю Макконъхи и красивата любовна история на Камила Алвес

Популярни Публикации