4 развода за 22 години: „Бионичната жена“ Линдзи Вагнер беше омъжена 4 пъти, но всички бракове бяха неуспешни

Линдзи Вагнер беше омъжена за 4 мъже, но не успя да изгради дълготрайни отношения с никого. Детската травма може да е причината за този тъжен модел.

Американската филмова и телевизионна актриса Линдзи Вагнер носи много шапки и нейните разнообразни постижения говорят сами за себе си. Освен забележителния си успех като актьор през 70-те и 80-те години, Линдзи е била и автор, допълнителен професор и модел.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Линдзи Вагнер (@mslindsaywagner) на 3 юни 2018 г. в 14:16 ч. PDT

Линдзи, която е била диагностицирана с дислексия, доказа, че жените могат да счупят стъкления таван и да постигнат успех отвъд въображението си.

Линдзи Вагнер е разведена 4 пъти за 22 години!

Докато се радваше на огромни успехи в кариерата си, Линдзи Вагнер нямаше толкова късмет на романтичния фронт. Бионичната жена звезда, израснала в Лос Анджелис, се е развеждала 4 пъти за 22 години!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Линдзи Вагнер (@mslindsaywagner) на 27 февруари 2019 г. в 21:39 ч. PSTПрез 1971 г. Линдзи е омъжена за музикалния магнат Алън Райдър и до 1973 г. двойката се развежда. Този брак беше последван отблизо от Майкъл Брандън през 1976 г., продължил 3 години, и Хенри Кинги между 1981 и 1984 г. Четвъртият брак на Линдзи беше с продуцента Лорънс Мортоф, между 1990 и 1993 г.

4 развода за 22 години: „Бионичната жена“ Линдзи Вагнер беше омъжена 4 пъти, но всички бракове бяха неуспешниГети изображения / Идеално изображение

Докато третият брак с Кинги, каскадьор на Бионичната жена продължи само 3 години, двойката имаше 2 красиви сина, Дориан и Алекс по време на престоя им заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Линдзи Вагнер (@mslindsaywagner) на 25 септември 2018 г. в 22:54 ч. PDT

Изглежда, че Купидонът все още не е намерил мач за Линдзи, чиито родители също се разведоха, когато тя беше само на 7 години.

Какво е замислила Линдзи Вагнер?

За майка до 2, животът извън светлината на прожекторите е зает. Освен участия в незначителни филмови роли и гостувания, тя се е изградила като мотивационен говорител.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Линдзи Вагнер (@mslindsaywagner) на 19 януари 2019 г. в 9:32 ч. PST

Като глава на Междуведомствен съвет по малтретиране и пренебрегване на деца (ICAN) в продължение на 25 години Линдзи се фокусира върху промяната на света, като се бори с домашното насилие и призовава за правата на човека.

След всичките тези години е невероятно да видим, че тя все още е категорична да промени света, по какъвто и начин да може.

Развлечения
Популярни Публикации