4 начина да си купите дънки, без да ги изпробвате за истински зависими от пазаруването

Последни актуални новини 4 начина да купите дънки, без да ги изпробвате за истински зависими от пазаруването на Fabiosa

Има ситуации, когато трябва да си купите нови дънки, но няма нито време, нито желание да изпробвате много варианти. Освен това, както всички знаем, различните производители на облекло имат различни представи за размера.

неопределеноЗа да не останете разочаровани от новата покупка, има няколко начина да намерите перфектния чифт дънки или панталон, без да ги пробвате.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 съвета за скриване на корем и кифла отгоре под дрехите

1. Увийте талията на закопчани дънки около врата си. Ако краищата се свързват, това е вашият размер. Този трик работи, защото обиколката на врата е равна на половината обиколка на талията.неопределено

2. Свийте ръката си и направете юмрук. Тя трябва да се побира свободно в талията на закопчани дънки. Ако носите дънки с висока талия, в този случай предмишницата не трябва да се побира напълно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 доказани съвета за използване на пералня, за да запазите цвета и бутоните на дрехите синеопределено

3. Поставете панталона от едната страна на талията си в центъра на корема. Ако размерът е правилен, талията на панталона трябва да покрива разстоянието от средата на корема до средата на гърба.

неопределено

4. Изборът на правилната дължина е много важен. Ако обаче твърде дългите дънки могат да бъдат скъсени, късите ще бъдат просто безполезни. Можете да проверите дължината със следния трик: обърнете панталона с главата надолу и вземете краката им в ръцете си. Вдигнете ръцете си по права линия, успоредна на пода. Дължината ще бъде идеална, ако средата на панталона е под брадичката ви на нивото на врата.

неопределено

С тези прости трикове можете да намалите времето за пазаруване и да изберете перфектните дънки много бързо. Споделете тези подсказки с приятелите си, за да ги уведомите за тези спестяващи време методи!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 дрехи, които визуално добавят доста малко килограми и техните алтернативи

Популярни Публикации