40 години от първата среща, Манди Паткинкин и Катрин Гроди разкриват, че все още са лудо влюбени

- 40 години от първата среща, Манди Паткинкин и Катрин Гроди разкриват, че все още са лудо влюбени - Знаменитости - Fabiosa

Манди Паткинкин и Катрин Гроди са женени от 38 години. Първата им среща се състоя през 1978 г. И след цялото това време те все още доказват, че са лудо влюбени.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хю Джакман напомня на съпругата си за любовта си в деня на 22-ата им годишнина от сватбата с трогателна публикация в социалните мрежи

В неотдавнашното интервю за Лешоядите знаменитостите планираха да говорят за своята активистка дейност, артистични занимания и юдаизъм. Но тъй като беше насрочено за 40-годишнината от първата им среща, и двамата нямаше как да не бликат за връзката си и да си припомнят някои от най-възхитителните моменти.

Е, как се срещнаха двамата?

gettyimagesПатинкин и Гроди правеха пиеса заедно. И тъй като Манди не искаше да излиза с никого, с когото тя работи, той уреди среща с Катрин едва след като пиесата приключи.

gettyimages

Щом певецът седна и подари на Гроди цветя, той възкликна, че един ден ще се ожени за нея. И той не лъжеше. Каква беше реакцията на Катрин? Не толкова оптимистично:Казах, че ще нарани много, защото няма да се омъжа за никого. Защото не вярвах в това.

gettyimages

Но тя промени мнението си веднага щом Манди я целуна на ъгъла. Двамата прекараха цялата нощ в разходка по кея и плач за общи връзки, включително загуба на родители по едно и също време.

gettyimages

Една година по-късно те се сгодиха. И през 1980 г. двамата завързаха възела.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Рийз Уидърспун отдава сладък почит на съпруга си Джим Тот на седмата им годишнина от сватбата

Какво са научили от връзката си?

gettyimages

За Катрин няма начин да усети дълбочината на това да бъдеш заедно толкова дълго време. По време на брака им тя е научила, че партньорите все още си причиняват болка, дори и да не искат. Но по някакъв начин е възможно да преминем през всичко това.

gettyimages

А какво ще кажете за Манди? Той отговаря шеговито:

Никога не съм изпитвал безусловна любов, докато не я срещнах.

С течение на времето двойката осъзнава, че има общи ценности, включително активизъм и юдаизъм. В началото Манди не беше толкова политически, колкото любимата му. И сега и двамата са активисти.

gettyimages

Що се отнася до юдаизма, двойката направи компромис, като има много повече практика, отколкото Катрин, и много по-малко, отколкото Манди е израснала.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Род Стюарт изненада съпругата си с романтично пътуване до Париж, за да отпразнува 13-тата си годишнина от сватбата

Популярни Публикации