4-то поколение е тук: 2 правнуци на емблематичната Lucille Ball и Деси Арназ са родени за един месец

Най-новите новини от четвърто поколение са тук: 2 правнуци на емблематичната Лусил топка и Деси Арназ са родени за един месец във Фабиоза

Щастлива новина за семейството на Lucille Ball! Две от внуците на кралицата на комедиите посрещнаха собствените си деца. Въпреки че емблематичната актриса я няма в продължение на три десетилетия, нейното наследство продължава да живее.

Люсил имаше две деца - дъщеря Луси Арназ и син Деси-младши с Деси Арназ.

Първият правнук на Люсил Бол

Внучката на актрисата, Кейт роди красиво момченце, Джефри Додж Конър на 28 май. Дъщерята на Лусил, Люси Арназ, сподели щастливата новина с приятелите и последователите си в социалните мрежи.Кейт, която трябваше да се срещне с баба си, пожела на комедиенца да е жива, за да срещне новото си бебе.

Още едно допълнение към семейство Ball

Месец след раждането на правнука на Лусил, се ражда нейната правнучка Елиза Грейс Лукинбил. Елиза, дъщерята на Криста Месина и Джо Лукинбил е родена на 26 юни.Новината за раждането на Елиза бе съобщена в социалните мрежи от екипа, посветен на наследството на Люси и Деси. Изявлението, обявяващо раждането им, гласи:

Честит юли! Чудите се къде сме били? Е, имахме много натоварен месец тук в централата на Lucy! Тъй като тази страница е посветена на всички неща, свързани с наследството на Люси и Деси, бихме искали да ви запознаем с най-новото поколение ... така че, добре дошли в света Джефри Додж Конър и Елиза Грейс Лукинбил! Джефри, познат ни като JD, е роден на 28 май и е син на Катрин и Джеф Конър. Братовчедка му Елиза е родена почти точно месец по-късно на 26 юни и е дъщеря на Криста Месина и Джо Лукинбил. И двете бебета бяха дългоочаквани от своите баби и дядовци и разширени семейства и можете да се обзаложите, че техните ГРАДИВНИ баби и дядовци се усмихват от ухо до ухо - и може би дори пеят „В къщата ни има чисто ново бебе, най-хубавият малък подарък, който някога сме имали ... 'Добре дошли в света малки. Нямаме търпение да видим как блестиш!

Лусил Бол вече имаше една правнучка

Джефри и Елиза не са единствените правнуци на Лусил. Дезире Анзалоне, първото правнуче на емблематичната актриса е от нейната внучка Джулия. Синът й, Деси-младши, беше доста безразборен в тийнейджърските си години и роди дете на 15-годишна възраст. Джулия за съжаление така и не получи шанса да се срещне с известната си баба.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Desiree Anzalone Photography (@danzalonephoto) на 11 ноември 2018 г. в 12:34 ч. PST

Дъщеря му беше бременна, когато разбра за смъртта на баба си и кръсти детето си в чест на Лусил. Средното име на актрисата беше Дезире.

Сигурни сме, че Лусил Бол би била развълнувана да се срещне с правнуците си.

Популярни Публикации