5 причини една жена да бъде щастлива или съжалява да бъде омъжена за Патрик Суейзи

- 5 причини, поради които една жена би била щастлива или съжалява да бъде омъжена за Патрик Суейзи - Celebs - Fabiosa

Много неща могат да се кажат за живота и кариерата на невероятния Патрик Суейзи. Той беше талантлив актьор, танцьор и много малко хора знаят, той също беше страхотен певец. Суейзи беше най-запомнен с емблематичната си роля в Мръсни танци и появата му в романтичната драма Дух го направи истински сърцебиец за милиони жени.

Суейзи спечели сърцата на своите фенове по целия свят. Почти всяка жена, която видя актьора на екрана, мечтаеше да се омъжи за този красавец. Но толкова ли е лесно, тъй като изглежда съпруга на толкова виден човек? Прегледахме живота, кариерата и постиженията на актьора и намерихме 5 причини да бъдем щастливи или съжаляваме, ако някой може да се ожени за красивия Патрик Суейзи.gettyimages5 плюса на брака

1. Беше красив

gettyimages

Външният вид не е най-важното при мъжа, но без съмнение Патрик беше наистина красив и привлекателен. След първата си голяма роля във филма Аутсайдери , фенове и критици заявиха, че той е бил предопределен да стане актьор. Успехът му доведе до множество филмови предложения след това. Романтична драма Дух , където Суейзи участва заедно с невероятната Деми Мур, потвърди статуса си на секс символ и направи актьора „мечтата на всяко момиче“ за момент.чрез GIPHY

2. Невероятен танцьор

Патрик започва да танцува от ранното детство. Майка му е хореограф и притежава танцово училище, където младият Суейзи прекарва по-голямата част от времето си. Когато Патрик се премества в Ню Йорк, той работи като танцьор в балетната компания Feld.По-късно неговите танцови умения помогнаха на младата звезда да получи ролята на инструктор по танци в легендарния Мръсни танци. Филмът имаше огромен успех, Суейзи спечели номинацията си за Златен глобус и многобройните му фенове започнаха да посещават танцови школи, мечтаейки да намерят там същия красив инструктор.

чрез GIPHY

чрез GIPHY

3. Той обичаше конете

Както вече знаем, Суейзи беше добър в много дейности като танци и актьорско майсторство. Звездата също беше сръчна по плуване и гимнастика. Но най-голямата му страст беше конната езда. Патрик много обичаше конете. Веднъж каза, че конната езда му помага да се отърве от негативните мисли и страхове. Актьорът прекара последните години от живота си в ранчото си в Южна Калифорния.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Blogger посещава реални места за филмови сцени и ги пресъздава в снимки

4. ‘Най-секси мъж жив’

Списание People представя списъка си с най-секси мъже живи всяка година. Патрик Суейзи получи статута през 1991 г. Актьорът коментира тази награда като „потвърждение, че прави всичко правилно“.

gettyimages

5. Щастлив и траен брак

Суейзи се запознава с бъдещата си съпруга Лиза Ниеми, когато тя е на 16. Момичето е ученичка в танцовото училище на майка си. Общата им страст към танците ги накара да се преместят заедно в Ню Йорк, където двойката се ожени. Бракът им продължи 34 години. Патрик каза, че тайната на техния щастлив и дълготраен брак е взаимната подкрепа.

Тогава почувствах, че съм много, много щастлив, че имам жена, която смята, че съм обесил луната.

gettyimages

5 минуса на брака

1. Лоши навици

Когато бащата на актьора почина, Суейзи имаше сериозен проблем с пиенето. Когато загуби сестра си, това просто засили тази зависимост. Освен това беше запален пушач.

2. Суицидни мисли

Няколко неуспешни филма затрудняват кариерата на актьора. Точно по времето, когато загуби баща си. Суейзи премина през труден период от живота си, който го принуди да предприеме рехабилитация, за да преодолее тази зависимост.

чрез GIPHY

3. Беше много взискателен

Приятелите и партньорите на Патрик признаха, че актьорът е прекалено обсебен от работата си. Искаше да участва във всички процеси едновременно, давайки свои собствени съвети кое е добро или лошо. Партньорът на Суейзи в Мръсни танци , Дженифър Грей, каза, че Суейзи е много взискателен към всички при снимането и понякога я кара да полудее.

чрез GIPHY

4. Ненавременна смърт

Проблемът с пиенето повлия много на здравето на Суейзи. През 2008 г. актьорът е диагностициран с рак. Суейзи остава оптимист и продължава да работи по нови филми, но през 2009 г. борбата му с болестта приключва.

5. Твърде добре изглеждащ

Както вече казахме, Суейзи беше талантлив актьор и много красив мъж, дори най-сексият мъж от 1991 г., за да бъдем точни. Неговите многобройни таланти и фактът, че той е твърде добре изглеждащ, направиха Патрик истински сърцебиец за всички момичета и жени по света. Популярността му се развива незабавно с всяка нова роля. Понякога за съпругата му не беше лесно да се справи с прекомерното внимание на жените към съпруга си.

gettyimages

Патрик Суейзи беше изключително талантлив актьор и танцьор, красив мъж и обичан съпруг. Всички хора имат своите слабости, но най-важното е какво можем да научим от всеки житейски урок. Както всеки човек, Суейзи имаше своите възходи и падения, но ние винаги ще го помним като виден актьор и просто симпатяга със страхотна усмивка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Невероятният Джим Наборс, най-известен с голямата си роля в емблематичното „Анди Грифит Шоу“, отмина на 87 години

Патрик Суейзи
Популярни Публикации