5 признака, че най-добрият ви приятел е злонамерен човек, който тайно ви завижда

Последни актуални новини 5 признака, че най-добрият ви приятел е злонамерен човек, който тайно ви завижда на Fabiosa

Някои хора са истински хамелеони. Те могат умело да се адаптират към всяка ситуация, като същевременно търсят собствена печалба. Такива хора умело се правят на приятели, като успешно използват псевдо-приятелския образ.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SilverRose (@ kaspum.rose) на 25 септември 2018 г. в 5:47 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Двама мъже от Хавай, които са приятели от 60 години, разбраха, че са братя

И се случва само след много години да погледнете назад във връзката си с такъв човек и да осъзнаете, че не е бил приятел до вас ...

И така, как да разпознаем псевдо приятелите рано?

1. Те ​​имитират вашето поведение

неопределеноAnetlanda / Shutterstock.comПодобно поведение е особено често сред жените. Хамелеон със сигурност ще копира стила и поведението на обекта на тяхната завист. Те ще си купят една и съща или подобна рокля или чанта и ще се опитат да копират дори вашия начин на говорене. Това е много безобидна форма на завист, но, разбирате ли, не се случва често жена да се радва да присъства на събитие, облечена точно в същата дреха като нейната приятелка.

2. Те са твърде заинтересовани от вашите успехи

неопределеноАнтонио Гилем / Shutterstock.com

Истинските приятели са искрено щастливи за нашите победи и постижения. Вашето щастие и здраве са най-важните неща за тях. Да, те могат да се интересуват от вашия бизнес, но истинските приятели не са прекалено любопитни, като фалшивите. Последните се чудят дори за най-малките детайли, те обикновено са известни като неучтиви и неуважителни. Защо го правят? Да следвате същия път или да проверите дали успехът ви наистина е заслужен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-добри приятели завинаги! Дженифър Анистън празнува 49-и рожден ден с Кортни Кокс

3. Правят се на щастливи за вас

неопределеноFizkes / Shutterstock.com

Не е нужно да сте опитен психолог, за да можете да правите разлика между искрената радост и измамата. Анализирайте внимателно приятелите си. Какво казват те и как реагират на вашите постижения? Би било точно да се каже, че приятел в радост наистина е приятел.

4. Те омаловажават вашите постижения

неопределеноEvgeniiAnd / Shutterstock.com

Има и такива „приятели“, които не пропускат нито един шанс да омаловажат печалбите ви. Те често вярват, че не сте заслужили много от тях. Докато се наслаждавате на постиженията си, не забравяйте да следите околната среда. Може би един от най-близките ви приятели е вълк в овчи кожи?

5. Те постоянно се състезават с вас

неопределеноPrazis Images / Shutterstock.com

Няма конкуренция между истинските приятели. Дори когато и двамата се движат в една и съща посока. Те ще оставят настрана завистта и другите лоши чувства и винаги ще се подкрепят. Фалшивите обаче ще се състезават с вас всеки ден, мечтаейки да ви изпреварят в състезанието и да станат „Първи“.

Срещали ли сте такива хора? Кажете ни в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Току-що щракнахме“: Селена Гомес говори за това как стана приятелка с Тейлър Суифт

Популярни Публикации