50-годишният звезда 'Джуманджи' Джак Блек потвърждава, че обмисля преждевременно пенсиониране заради семейството си

Актьорът Джак Блек разкри плановете си да се пенсионира много скоро и разкри как семейството му е било голяма част от вземането на това решение. Той също сподели някои от бъдещите си планове в ново интервю.

Джак Блек и съпругата му Таня Хадън изглежда се радват на щастлив брак, тъй като изненадаха феновете, като избягаха през 2006 г.

Според Хора , Училище за рок звезда се срещаше с Таня от около година, преди да вземе решението да завърже възела. По това време бащата на булката, Чарли Хадън, информира изданието, че двойката 'много се обича'.Джак и Таня посрещнаха първото си дете Самуал Хадън Блек, само няколко месеца след сватбата си. Тогава по-късно щастливата двойка стана родители на второто си дете Томас Дейвид.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Блек (@jackblack) на 29 август 2019 г. в 17:05 ч. PDT

Семейството на Джак Блек влияе върху решението му да се пенсионира

В скорошно интервю с Баланс, Медиа , 50-годишният актьор разкри, че обмисля ранно пенсиониране. Той обясни, че макар нищо да не е в камък, това е много силна възможност.50-годишенГети изображения / Идеално изображение

Въпреки нетната стойност на Джак Блек, която той натрупа за много години в развлекателната индустрия, изглежда, че е готов да се откаже от този актьорски живот.

Той обясни, че мисли да направи „още един филм“ и след това да се оттегли.Отдавна казвам, че това е последният филм. Ще видим. Не мога наистина да кажа какво е следващото ми нещо, защото е твърде рано; това е Jinxer.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Блек (@jackblack) на 23 ноември 2019 г. в 18:26 ч. PST

Ролята на Джак Блек в Джуманджи може би е един от последните филми, в които някога ще участва, въз основа на това разкритие.

Наслаждавам се на идеята за ранно пенсиониране ... Не толкова рано. Аз съм на 50.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Блек (@jackblack) на 2 юни 2019 г. в 17:24 ч. PDT

Децата на Джак Блек бяха ли една от причините за това решение? Очевидно е така. Когато го попитаха дали решението му да се пенсионира е повлияно от семейството, той отговори:

Да Това е голяма част от него. Не обичам да си тръгвам от Таня и момчетата. Прекарвам твърде много време далеч от дома.

Музикалната му кариера

Мнозина може да го познават само като актьор, но Джак е изградил солидна музикална кариера и за себе си. Той е вокалист на рок група, наречена Tenacious D. и те издадоха четири албума.

Групата е издала и няколко сингъла.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джак Блек (@jackblack) на 2 ноември 2018 г. в 12:07 ч. PDT

Семейството на Джак Блек е много важно за него и е лесно да се разбере защо той иска да направи крачка назад от работата си, за да прекарва повече време с тях. Въз основа на думите му той много добре може да има един или два филма, така че все още не е чао.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации