66-годишна жена беше развълнувана да смени прическата си след няколко години, но хората мислят, че 'тя не изглежда щастлива' с преобразяването

66-годишна жена на име Шери беше развълнувана да направи нещо различно с външния си вид, но изглежда не й харесаха крайните резултати. И зрителите се съгласяват, че това просто не е било добър външен вид.

Да имате правилната прическа е много важно, ако искате да изглеждате красива, младежка и жизнена. Различните прически отговарят на различни форми на лицето, така че е от решаващо значение да изберете това, което ви подхожда.66-годишната жена беше развълнувана да промени прическата си след няколко години, но хората мислятНина Будай / Shutterstock.com

Няма нищо лошо в това да се нуждаете от помощ, когато разберете външния вид, който е идеален и точно тогава можете да изберете да отидете при експерт.

Една жена взе това решение, но в края на деня всъщност не беше голям фен на резултатите.

Преобразяването на Шери

Шери е 66-годишна майка, която иска нещо различно от редовния си външен вид. Докато тя беше представена в Makeoverguy , Шери каза, че има представа за това как иска да изглежда в главата й, но реалният й външен вид не достига.В резултат на това тя предприе пътуването, за да отиде да види известния стилист и да го накара да направи магията си.

66-годишната жена беше развълнувана да промени прическата си след няколко години, но хората мислят MAKEOVERGUY / YouTube

По времето, когато преобразяването беше направено, Шери не изглеждаше твърде доволна от нейната трансформация. Тя призна, че изглежда различно от преди, но не е имала онази „уау“ реакция, която много хора често получават, когато видят по-добра страна от себе си след преобразяване.

Изражението й беше хладно и стилистът дори трябваше да даде някои обяснения защо е избрал да направи косата, която е направил.

Шери имаше хубави неща да каже за стайлинг екипажа, но като цяло тя просто не беше ентусиазирана от новата си визия.

Обратна връзка

Зрителите не пропуснаха хладната реакция на Шери към нейното преобразяване. И няколко от тях посочиха, че тя наистина изглеждаше по-добре преди, отколкото след това.

@Deana коментира:

Ще бъда честен, мисля, че цветът я прави да изглежда по-възрастна, отколкото е.

66-годишната жена беше развълнувана да промени прическата си след няколко години, но хората мислят MAKEOVERGUY / YouTube

@ Мартина Кафри вярваше, че Шери не е фен:

Не й харесва. Лицето й разказва история хаха.

@Edelis предпочиташе преди:

Със собствения си стил на грим и прическа тя изглежда много по-млада.

@Barbara Botanica подозираше, че този поглед няма да продължи много дълго в Шери.

Имам чувството, че тя не иска да го запази.

66-годишната жена беше развълнувана да промени прическата си след няколко години, но хората мислят MAKEOVERGUY / YouTube

@Tam Mickelson също хареса предишното.

Красива дама преди и след, но ми харесва преди по-добре, цветът в след изглежда странно.

@Donna McK каза:

Тя не изглежда на 66. Тя не изглежда доволна от преобразяването. Надяваме се, че е успяла да си поиграе и да намери поглед, който харесва.

@MsElle вярваше, че и Шери изглежда по-възрастна с новия си стил.

Аз самият съм фризьор и определено резултатът не й хареса. Имам чувството, че тя натисна спирачките, когато дойде моментът. Преди можеше да мине като на 50-те, но сега изглежда на всеки сантиметър от възрастта си, ако не и по-възрастна.

66-годишната жена беше развълнувана да промени прическата си след няколко години, но хората мислят MAKEOVERGUY / YouTube

Зрителите може да са прави, тъй като този нов облик може да не продължи много дълго в Шери. Но трябва да дадем на тази жена реквизит, че е достатъчно смела, за да опита нещо ново.

Обикновено, когато не се страхувате да експериментирате, ще откриете нещо, което работи перфектно за вас. Така че, надяваме се, Шери ще продължи да опитва различни неща, докато не намери идеалния си външен вид.

В крайна сметка всичко, което има значение, е тя да е щастлива и уверена.

Популярни Публикации