67-годишна жена приема танците на пилон като свое хоби и в крайна сметка става шампион по целия свят

- 67-годишна жена приема танците на пилон като свое хоби и в крайна сметка става шампион по целия свят - Вдъхновение - Fabiosa

Грета Понтарели, 67, се зае танц на пилон като нейно хоби на 59 години. Днес тази невероятна жена претендира за пет световни шампионски титли срещу танцьори на 18 години.

Съобщение, споделено от Грета Понтарели (@aerialzen) 28 февруари 2018 г. в 8:01 PSTГрета Понтарели, 67-годишна танцьорка на пилон

Животът след пенсионирането тепърва започва. Великият Понтарели от Калифорния беше диагностициран с остеопороза на 59-годишна възраст. Жената започна да търси начин да укрепи костите си и да предотврати по-нататъшното й разпространение. Решението излезе неочаквано: Грета реши да опита собствени сили в танците на пилон.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Патрик Суейзи беше тормозен в училище, тъй като не беше „готино“ за момче да обича танците

Съобщение, споделено от Грета Понтарели (@aerialzen) 6 Бер 2018 г. в 8:13 PSTПонтарели започна с гледане на видеоклипове в YouTube, които я научиха на основите. Тогава тя реши да се присъедини към клас. Грета с изненада откри, че е най-възрастната в групата си, но това не я спря. Напротив, жената нарича танците на пилон „своя Еверест“.

Съобщение, споделено от Грета Понтарели (@aerialzen) 3 октомври 2016 г. в 8:58 ч. PDT

Грета работи много усилено, следвайки мечтата си. Сега, почти 10 години по-късно, тя стана шампион в танци на пилон по целия свят. Понтарели се появи в Америка нинджа воин през 2012 г. Когато се излъчи, водеща на предаването каза, че е най-възрастният човек, който някога е опитвал курса. Но възрастта й просто помогна да мотивира Грета.Съобщение, споделено от Грета Понтарели (@aerialzen) 2 Cher 2016 p. около 4:15 PDT

В интервю с Старша планета , Грета каза:

Животът започва в края на вашата зона на комфорт. Вие виждате живота през различна леща като вашата възраст. Вярвам, че виждането на нещата от тази гледна точка подобрява вашата интуиция и качеството на живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Те ще направят сърцето ви да се стопи: зашеметяващи изпълнения на малки таланти

Съобщение, споделено от Грета Понтарели (@aerialzen) 8 януари 2018 г. в 5:13 PST

Грета постоянно споделя успеха си със своите последователи в Instagram. Нейната основна цел е да насърчи другите хора да побеждават своите лични победи. Тя обяснява:

Винаги чувам: „Аз съм твърде стар, твърде тежък, твърде това, твърде онова“, което разбирам, защото и аз съм бил там. Но това са само оправдания.

Можете да гледате спиращото дъха представление на Грета във видеото по-долу:

Танците на пръчки вече не са хоби за Грета Понтарели, това е нейният начин на живот. Грета оставя частица от сърцето си всеки път, когато се изявява на сцената. Тази великолепна жена с мощното си тяло доказва, че възрастта не е пречка да постигнете целите си и да се насладите на живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Максим Чмерковски сподели сладкото танцувално видео „Татко-бебе“ с малкия си син

Танцуване
Популярни Публикации