7 знаменитости, които са християни и посещават редовно църковните служби

- 7 известни личности, които са християни и посещават редовно църковните служби - Celebs - Fabiosa

Едно е да изповядваш, че си християнин, но съвсем различно парче е всъщност да предприемеш стъпките и да се държиш като християнин. Въпреки че има безброй начини да се определи колко отдадени са християните, един от начините, който винаги се откроява, е посещаването на църковни служби. В края на краищата Библията е ясна за това в Евр 10: 24-25.

И нека помислим как да подбуждаме един друг към любов и добри дела:... не пренебрегвайки да се срещаме заедно, както е навикът на някои, но насърчавайки се един друг и още повече, когато виждате Деня, който се приближава (Евр 10: 24-25).

Както изглежда, някои от нашите знаменитости са се вслушали в писанията и са се уверили, че посещението на църквата ще остане жизненоважна част от тяхната преданост, независимо от всичко.Сред натоварени графици и противоречащи на индустрията норми, тези мъже и жени са решили, че между тях и посещаването им на църква няма да има нищо. Някои от тях дори намират начини да посещават църковни служби, докато са на турне!

Следва списък със 7 известни личности, които се стремят да посещават редовно църковните служби.1. Ким Кардашиян

Освен че е реалити телевизионна личност, светска жена, бизнесдама, актриса и модел, родената в Лос Анджелис звезда е и редовен посетител на църквата.

gettyimagesВсъщност се казва, че едно място, което не е последвано от всички папараци, е вътре в нейната църква и място за поклонение - Общността за промяна на живота в Агура Хилс, Калифорния.

2. Марк Уолбърг

Американският актьор, продуцент, бизнесмен, рапър и бивш модел, който е и съосновател на верига ресторанти Wahlburgers, е отдаден католик и редовен посетител на църквата.

Още от срещата си с Исус в затвора, когато беше тийнейджър, той през цялото време се стреми да поддържа християнски живот. Въпреки че тук и там имаше някои недостатъци, в момента той е благочестив католик и често посещава църква.

gettyimages

В интервю за Пиърс Морган Уолбърг споменава, че ходи на църква за 15–20 минути всеки ден. Тази практика, каза той, му помага да започне всеки ден с ясна перспектива и да се ориентира през целия негатив там.

3. Бионсе Ноулс

Известно е, че роденият в Хюстън певец, автор на песни, телевизионен продуцент, продуцент и бизнесмен присъства на църковни служби. Освен това в родния й град, се съобщава, че Бионсе дори посещава църква, когато е на турне.

Всъщност наскоро пастор Руди Расмус, който ръководи Обединената методистка църква „Сейнт Джонс“ в центъра на Хюстън, е идентифициран като неин пастор. Тя посещава църквата му в Хюстън, когато не е на турне.

gettyimages

Той дори излезе да защити певицата срещу християнски критици, които са разгледали нейните явни текстове и видеоклипове от последния й албум. Говорейки в нейна защита, той каза:

Отговарял съм на този въпрос много пъти и отговорът е все същият. Бионсе е съвършен артист, а артистът забавлява. Развлечението на артиста ли е израз на живота и реалността на този човек? Не знам. Но знам, когато Арнолд Шварценегер се привързва на оръдие от 30 калибър и издухва самолети от небето, никой не задава въпроса: „Арнолд, защо се разхождаш тези 90 минути в този костюм с оръдието от 30 калибър? Какъв човек си? ’Мисля, че не съм чувал този въпрос. Но в края на деня Арнолд Шварценегер е артист.

4. Леонардо Ди Каприо

Носителят на Оскар актьор и продуцент многократно е бил забелязван да посещава църква.

gettyimages

Въпреки че преди е бил етикиран като католик, той често е виждан да посещава презвитерианската църква Be Air - мегацърква в Лос Анджелис, която специално обслужва високопоставени хора в индустрията.

5. Матю Макконъхи

47-годишният актьор, режисьор, продуцент и писател, който за пръв път попадна в центъра на вниманието за пробивната си роля в комедията за навършване на пълнолетие 'Замаян и объркан,' също е редовен посетител на църквата.

gettyimages

Въпреки че има спекулации, че това е започнало едва след като е станал баща, той често е намерен да посещава служби със съпругата и децата си.

Когато са вкъщи, те редовно посещават църква в Остин, Тексас.

6. Майли Сайръс

Певицата, автор на песни и актриса, която стана тийнейджърски идол, след като изигра второстепенни роли в телевизионния сериал Док , също е чест посетител на църква.

gettyimages

Въпреки привидно спорното й присъствие в очите на медиите, тя е намерена да ходи на църква в компанията на семейство Сайръс. Казано е, че тя смята църквата за най-големия източник на своята сила.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6 знаменитости, които страстно обичат Исус, а славата не им пречи да Го хвалят

7. Стив Харви

Това може да не е изненада за мнозина, тъй като актьорът, автор, комик, телевизионен водещ, радиоличност и продуцент е доста откровен за своята вяра.

gettyimages

Той публично признава Бог за неговите постижения и успехи в живота, като казва:

Бог ми е дал живот далеч над всичко, за което някога съм мечтал. Бог е, човек, Бог е нещо друго, човек. Той често е съветвал своите последователи и фенове да не излизат с атеисти, защото нямат морален барометър.

Ако има нещо, което можем да научим от тези знаменитости, които все още правят църковните дела част от живота си, това е фактът, че ние също трябва да направим своя духовен живот приоритет. Никое извинение наистина не може да бъде достатъчно добро, за да не ходим на църква или да се фокусираме върху духовното си развитие.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поп звездата Селена Гомес извежда демонстрацията си на вяра на ново ниво и пее с Hillsong

Знаменитости
Популярни Публикации