7 знаменитости с дълбоки бръчки на челото, които не са имали инжекции с ботокс

- 7 знаменитости с дълбоки бръчки на челото, които не са имали инжекции с ботокс - Знаменитости - Fabiosa

Често се чувства, че няма такъв човек, който да не е имал поне една инжекция за красота и младост в света на знаменитостите. Те са постоянно под натиск заради прожекторите, затова е важно да изглеждат перфектно. Ако на лицето на някого се появи поне една бръчка, медиите веднага ще напишат, че вечно младата звезда вече е остаряла. Но има и такива знаменитости, които не се притесняват от факта, че с годините кожата им се променя. Подготвихме за вас снимки на 7 звезди, които не се борят с признаците на стареене и не обичат по-специално инжекциите с ботокс. Те със сигурност се гордеят с това.

1. Кейт Мидълтън

Въпреки че херцогинята на Кеймбридж е само на 36 години, тя вече има дълбоки бръчки по челото. Разбира се, защото Кейт е много емоционална. Някои фенове вярват, че раждането на три деца също може да допринесе за появата на бръчките. Да бъдеш майка със сигурност не е лесна задача! Въпреки това изглежда, че кожните „недостатъци“ изобщо не я притесняват.gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 3 прости и все пак ефективни упражнения, за да се отървете от бръчките по лицето

2. Меган Маркъл

Красивата Меган Маркъл, подобно на Кейт, е на 36 години. Тя също има няколко дълбоки бръчки по челото, които не маскира. Също така не виждаме никакви причини тя да го прави. Меган има любящ съпруг, който е дори по-млад от нея, и армия от фенове. На кого му пука за тези бръчки?gettyimages

3. Сара Джесика Паркър

Не е новина, че актрисите обикновено се страхуват от остаряването, тъй като младите момичета непрекъснато се опитват да откраднат работата си. Но Сара Джесика Паркър е сигурна, че винаги ще има добра роля за нея, така че не се страхува кожата й да има някои естествени „дефекти“. Неведнъж казва, че дори рядко посещава салон за красота, тъй като актрисата се застъпва за естествената красота и грижата за кожата.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 етерични масла, които могат да помогнат за премахване на бръчките

4. Рене Зелуегер

Друга холивудска красавица, която не крие бръчките си на челото, е Рене Зелуегер. Те са се появили благодарение на всякакви изражения на лицето, които всеки велик актьор трябва да овладее.

gettyimages

5. Бритни Спиърс

Имаше време, когато Бритни изгаряше живота си и използваше забранени вещества. Предполага се, че този период е повлиял силно на външния й вид на 36 години. Сега тя прави редовни упражнения и се храни здравословно. Бръчките, разбира се, няма да се изгладят, но новите няма да се появят толкова бързо.

gettyimages

6. Емилия Кларк

Повечето от нас познават Емилия с ролята й в Игра на тронове . Знаете ли, че Khaleesi е само на 31 години, но бръчките на челото й се виждат много ясно. Това определено е заради нейните зашеметяващи актьорски умения и ярки изражения на лицето.

gettyimages

7. Гуинет Полтроу

Актрисата вече не е тийнейджър. Гуинет е на 45 години, така че появата на някои бръчки е нещо обичайно. Въпреки това тя изглежда толкова привлекателна, нали?

gettyimages

Тези жени вярват, че процесът на стареене е красив и естествен. Следователно, инжектирането на ботокс е просто погрешно. Смятате ли, че звездите постъпват правилно или трябва да поддържат идеалния си имидж публично? Напишете вашето мнение в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 4 супер ефективни и прости домашни средства за намаляване на онези досадни бръчки по врата

Знаменитости
Популярни Публикации