7 деца на красиви знаменитости, които са критикувани за външния си вид

- 7 деца на красиви знаменитости, които са критикувани за външния си вид - Celebs - Fabiosa

В повечето случаи децата на знаменитости приличат на известните си очарователни родители, като непрекъснато предизвикват много радост у своите фенове. За съжаление не всички имаха късмет с гени и вместо ентусиазирани коментари, децата на звездите получават безкрайни подигравки и скръбни кикоти. Хората просто не разбират, че външният вид не е избор на бедните. За щастие за някои деца надеждата все още е налице: грозните патета все още могат да се превърнат в красиви лебеди. Нека да разберем кой е попаднал в „списъка на нещастниците“:

1. Дъщерята на Бионсе - Блу Айви Картър

Бейби Блу Айви много прилича на баща си Джей З. Тя почти не прилича на майка си Бионсе. Някои фенове все още са сигурни, че момичето ще порасне и ще покаже на света своята красота.Публикация от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) 21 юни 2018 г. в 1:47 PDTПубликация от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) 29 юни 2018 г. в 1:56 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бионсе, заедно с 5-годишната си дъщеря, раздаде храна и други нужди на жертвите на урагана Харви2. Дъщерята на Дженифър Лопес - Ема Марибел

Ема взе след баща си, музикант Марк Антъни. За съжаление природата реши, че малката Марибел няма да прилича на великолепната си майка, но все още не губим надежда в бъдеще - Ема ще придобие чертите на Дженифър с възрастта. Вероятно.

Публикация от JENNIFER LYNN LOPEZ'S FANPAGE (@jlover_._) 1 август 2018 г. в 2:57 PDT

3. Дъщерята на Адам Сандлър - Сади Мадисън

Феновете обожават Адам Сандлър заради неговата харизма и невероятно чувство за хумор. Дано тези качества са наследени от дъщеря му Сади Мадисън. От най-ранна възраст малката сладурана имаше съжаление да влезе в рейтинга на най-грозните деца на знаменитости. Би било чудесно, ако тя порасне и покаже, че всички са се объркали.Публикация от Ruby (@adorablestarsandstarlets) 26 юни 2015 г. в 6:57 PDT

4. Синът на Ума Търман - Левон Роан

Може би, въпреки че не изглежда красив, усмивката му е наистина сладка.

Публикация от @guysandpeople 26 Май 2017 в 6:26 PDT

5. Дъщерите на Брус Уилис - Талула, Скаут и Румер

Талула Уилис каза, че мрази тялото си, когато е била тийнейджър. Причината за това беше проста - тя твърди, че не прилича на модели от кориците.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур споделят своя не толкова лесен жизнен опит

Публикация от Janet Charlton (@janetcharltonshollywood) 15 юли 2018 г. в 8:44 PDT

6. Синът на Кристина Агилера - Макс Лирон Братман

Въпреки всички подигравки, момчето расте весело, общително и не се интересува от мнението на другите.

Публикация от XTINA (@christina.aguilera_world) 2 август 2018 г. в 8:46 PDT

7. Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло

Анджелина и Брад носиха титлата на най-красивата холивудска двойка, когато бяха заедно. Изглежда обаче, че биологичната им дъщеря не получава честта на другите по отношение на красотата. Надяваме се, че момичето ще порасне, ще промени облеклото на това момче и ще се превърне в истински модел.

Публикация от PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) 26 Май 2018 в 10:11 PDT

Сигурни сме, че с годините тези деца ще докажат на всички, че не е задължително да бъдат идеални, за да бъдат щастливи. Какво мислиш? Споделете вашите мнения в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анджелина Джоли и Брад Пит напълно подкрепят дъщеря им Шайло при избора на нейната полова идентичност

Знаменитости Деца
Популярни Публикации