7 съвета за скриване на корем и кифла отгоре под дрехите

- 7 съвета за скриване на корем и кифла отгоре под дрехите - Lifehacks - Fabiosa

Въпреки факта, че според a проучване много мъже харесват малко коремче при жената, дамите все още се чувстват неудобно с изпъкнали форми. Ако обаче ще скриете недостатъците на фигурата под дрехите, трябва да го направите правилно. В противен случай не само няма да успеете да прикриете стомаха и горната част на кифлата, но и визуално ще ги възпитате.Решихме да споделим тези 7 съвета за избор на дрехи, които ще помогнат да изглеждате по-стройни. И как можете да направите дрехите си по-модерни.

1. Дънките с ниска талия са табу

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 5 юни 2017 г. в 2:06 PDT

Публикация от Gabi (@gabifresh) 27 март 2017 г. в 05:14 PDT

Този елемент от облеклото вече не е модерен и може да ви изиграе номер. Изберете прави и леко изтънени модели с висока талия пред дънки с нисък ханш. Въпреки това, не се препоръчва широк колан с масивна катарама. Дънките с висока талия се съчетават добре с тениски и блузи.2. Вертикалните ивици са най-добрите ви приятели

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 5 март 2018 г. в 11:36 ч. PST

Публикация от Allison Teng | Curvy Girl Chic (@curvygirlchic) 29 март 2017 в 9:09 PDT

Дрехите с вертикални шарки или ивици ви карат да изглеждате по-слаби и по-високи. Все пак имайте предвид колко плътни и широки са те. Твърде широките ивици могат да ви накарат да изглеждате по-големи. Препоръчваме да разгледате отблизо рокли, блузи и жилетки с плътни и тесни ивици.

3. Оформяне на бельо

Публикация от SPANX by @SaraBlakely (@spanx) 22 януари 2018 г. в 5:34 PST

Много известни жени, включително Тайра Банкс, Адел, Опра Уинфри, Ан Хатауей, са изявили предпочитанията си към това парче дрехи. Бодиформиращото бельо прикрива несъвършенствата и прави тялото по-отчетливо очертано. Това ще бъде отличен избор за специално събитие.

4. Изберете рокли с подходящ размер

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 28 март 2017 в 5:57 PDT

Публикация от Allison Teng | Curvy Girl Chic (@curvygirlchic) 2 април 2018 г. в 9:56 ч. PDT

Публикация от nicolette mason (@nicolettemason) 28 ноември 2016 г. в 2:22 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 дрехи, които добре подхождат на жените, и съвети как да изглеждат страхотно, когато ги носите

Макси рокли или рокли малко под коленете ще помогнат да се скрият недостатъците и да се издигнат силни черти. Що се отнася до стила, горната част на корема и кифлата ви ще бъде най-добре скрита в рокля с обвивка. Освен това препоръчваме да разгледате отблизо трапецовидните модели с висока талия. Те ще ви позволят да експериментирате със смели сочни цветове.

5. Опитайте свободни тениски, топове и туники

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 10 април 2017 в 9:29 PDT

Публикация от nicolette mason (@nicolettemason) 29 август 2016 г. в 8:21 PDT

Дори и с подходящи дънки, плътно прилепнал къс топ може да развали външния вид и да привлече нежелано внимание към проблемната зона. Ако се срамувате от изпъкналото коремче, отидете с разхлабена горна част. Но се опитайте да не правите често срещана грешка, купувайки дрехи с големи размери, те само ще ви накарат да изглеждате по-големи.

6. Наблегнете на различна част от тялото

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 10 ноември 2017 г. в 5:29 PST

Публикация от Melissa McCarthy (@melissamccarthy) 17 март 2016 г. в 1:59 PDT

За да отклоните вниманието от топ за мъфини и корем, подчертайте например бюст. Класически панталон и топ, черна рокля, блуза с пола-молив са само няколко опции, които ще помогнат да се подчертае деколтето и да се скрият недостатъците. Ако имате тънки крака, направете ги за своя подпис (бъдете разумни, дръзка мини пола само ще ги съкрати).

7. Изберете едноцветни ризи и блузи

Публикация от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) 29 март 2017 в 6:13 PDT

Публикация от Allison Teng | Curvy Girl Chic (@curvygirlchic) 6 октомври 2015 г. в 9:06 ч. PDT

Те ще се превърнат във връхната точка на вашето изображение, както и ще помогнат за изясняване на сивата рутинна работа (ако се придържате към живи цветове). Блузите с колан, V-образно деколте или презрамки на талията са най-бляскави. Ако бъдат избрани добре, те ще свършат отлична работа по прикриването на горнището на кифлата и корема.

Както виждате, лесно можете да изглеждате по-стройни с правилно подбрано облекло. И какви тайни знаете, за да прикриете несъвършенствата на фигурата? Споделете с нас в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 съвета как да изглеждате по-тънки в дрехите си, без да отслабвате

Съвети Дрехи
Популярни Публикации