На 71 години Шакира Кейн, жена, която участва в конкурса за Мис Свят през 1967 г., все още е една от най-добре облечените жени

- На 71 години Шакира Кейн, жена, участвала в конкурса за Мис Свят през 1967 г., все още е една от най-добре облечените жени - Знаменитости - Fabiosa

Колко от вас си спомнят Шакира Кейн, която представляваше Гвиана в Miss World 1967? Някои хора я наричаха „Гаянската богиня“!

gettyimagesВсе още правим страхотни модни избори

gettyimages

Международният списък с най-добре облечени е основан от модата Елеонора Ламбърт през 1940 г. като опит за повишаване на репутацията на американската мода по това време. А Шакира е в този списък от 1991 г. насам! Това е в гените.

Шакира Кейн беше роден в Гвиана на мюсюлманско семейство. Дъщеря на шивачка, тя се стреми да следва стъпките на майка си и да стане моден дизайнер.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хилари Клинтън прекара 600 часа в своята рутинна програма за красота по време на кампанията си

Винаги интересуваща се от мода и описвайки кариерата на майка си като шивачка, Шакира започва да проектира дрехи и бижута, които сега се продават в големите универсални магазини в Обединеното кралство и САЩ. Шакира творчеството се разшири да включва живопис, а работата й е продадена на търг за благотворителност.gettyimages

Възрастта всъщност е просто число

Тя празнува 71 години. Докато работи като секретар, работодателят я подтиква да участва в конкурса „Мис Гаяна“, който тя печели.

gettyimages

На 19-годишна възраст тя стана трета в конкурса за Мис Свят през 1967 г., проведен в Лондон, където реши да остане, за да започне кариера в моделството. През 1968 г. Шакира прави постоянен преход в Англия, за да работи като модел и актриса.

Дебютира като актьор през Продължете отново, докторе , британски комедиен филм, режисиран от Джералд Томас. Тя също се появи със съпруга си в John Huston’s Човекът, който би бил крал като Роксана.

gettyimages

Сър Майкъл Кейн и Шакира Бакш: 45 години заедно

Тази година е четиридесет и петата годишнина от сватбата на двойката, но сър Майкъл Кейн разкри тайната на брака си - отделни бани!

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Загуба на чувство за брак: 7 знаменитости, които са имали повече от 5 съпрузи

Актьорът каза, че трикът за семейното блаженство е да се възползвате от вашето пространство. На 8 януари 1973 г. Шакира се омъжва за британския актьор Майкъл Кейн на тиха церемония в Лас Вегас. Те се срещнаха, след като Кейн видя появяването й в реклама за кафе „Maxwell House“ и приятелка му даде телефонния си номер.

Двойката има дъщеря Наташа Халеема. Шакира е мюсюлманка, докато съпругът й е християнин. Той каза Пазителят през 2009 г .:

Жена ми е мюсюлманка и се занимава с мюсюлмански неща; Аз съм християнин и правя християнски неща и никога не възникват въпроси. Медиен възглед за мюсюлманите е различен от моя, който е много доброкачествен и мирен.

gettyimages

Обичаме трайните любовни истории и се вкореняваме в тази красива двойка. Междувременно, Честит рожден ден Шакира!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Рисков бизнес! Анна Уинтур нарушава правилата, като държи слънчеви очила, когато се среща с кралица Елизабет II

Шакира Изкуство
Популярни Публикации