80-годишната Лили Томлин разсъждава върху решението си никога да няма деца въз основа на съветите, които Джейн Фонда й даде

Лили Томлин разсъждава върху решението си да няма деца и може да се основава на нещо, което Джейн Фонда някога е казала за личността си. Съжалява ли Лили, че няма деца? Разберете къде стои тя.

Дали Лили Томлин има деца е или не един въпрос което често се появява в съзнанието на феновете й. Като успешна и талантлива актриса има смисъл хората да искат да знаят колкото се може повече за личния й живот. И добрата новина е, че тя няма нищо против да споделя.

По-рано тази година тя отвори Хора за брака й с Джейн Вагнер. Въпреки че технически са женени от шест години, двойката е заедно от 45 години, което според холивудските стандарти е доста подвиг.Когато една двойка е толкова успешна, колкото тези две, човек може да се чуди как успяват да работят. Лили разказа за някои от брачните си тайни, включително „възхищение и уважение“.80-годишната Лили Томлин размишлява върху решението си никога да няма деца въз основа на съветите Джейн Фонда я дава 80-годишна Лили Томлин размишлява върху решението си никога да няма деца по съветитеГети изображения / Идеално изображение

Лили Томлин за раждането на деца

Лили и Джейн нямат деца и някои хора може да се чудят защо. Наскоро тя се отвори Кевин Нийлън за това, което я накара да избере да бъде без деца.Тя каза:

Гледам поведението си и не мисля, че можех да го направя - аз съм Дева, би трябвало да съм много добра майка.

80-годишната Лили Томлин размишлява върху решението си никога да няма деца въз основа на съветите Джейн Фонда я дава 80-годишна Лили Томлин размишлява върху решението си никога да няма деца по съветитеГети изображения / Идеално изображениеТя продължи да обяснява как наблюдение, направено от колега актриса и от Джейн Фонда може да формира една от основите за нейното решение.

Нямам търпение. [Джейн Фонда] казва, че нямам търпение. Тя казва: „Трябва да развиете малко търпение.“

Без съжаления

В отделно интервю с Пазителят , Лили за пореден път обсъди решението си да не бъде майка. На въпрос дали е съжалявала, тя отговори:

Искам да кажа, понякога мисля, че би било хубаво да има някой, който по някакъв начин прилича на ваша реплика, но не мисля, че някога е бил мой стремеж.

За това дали съпругата й е съгласна с решението, Лили каза:

В ретроспекция всеки ден казваме: „Толкова се радвам, че нямахме деца.“ Когато мисля за света сега, не искам дори да се занимавам с това да отглеждам дете.

Сега на 80-те си години Лили очевидно е убедена, че е направила правилния избор да няма деца. И въпреки че някои хора може да не разбират нейните разсъждения, тя и съпругата й са доволни от решенията си като цяло и нямат причина да се обръщат назад.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации