9-годишна разлика между актрисата Джулиан Мур и по-младия съпруг Барт Фройндлих никога не е повлиял на любовта им: „Възрастта се изпарява с течение на времето“

Джулиана Мур и съпругът й Барт Фройндлих са заедно от десетилетия. Разликата им между 9-годишна възраст нямаше значение и те си остават перфектната двойка. Ето какво казва Джулиана

Възрастта на съпруга на Джулиана Мур означаваше, че той е много по-млад от нея. Но се оказа, че единственото, което има значение, е любовта, която двамата споделят.

Преди Джулиана да се срещне и да се омъжи за Барт Фройндлих, обаче, преди това е била омъжена за Джон Гулд Рубин. Джулиана и Джон се запознават през 1984 г. и се женят две години по-късно. В крайна сметка бракът им приключва през 1993 г., когато се разделят, но разводът е финализиран чак през август 1995 г.Този първи брак може да не се е получил, но наградената актриса се е преместила сега.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулиан Мур (@juliannemoore) на 3 май 2018 г. в 16:34 ч. PDT

Джулиана Мур и любовния брак на съпруга си

Джулиана Мур се омъжи за Барт Фройндлих, холивудски режисьор, през 2003 г. и оттогава двамата стават силни. Те се срещнаха на снимачната площадка на Митът за пръстовите отпечатъци .9-годишна разлика между актрисата Джулиан Мур и по-младия съпруг Барт Фройндлих никога не е повлиял на любовта им:Гети изображения / Идеално изображение

Според Добро домакинство , Барт се отвори за влюбването в Джулиана и как първоначално се опита да игнорира тяхното привличане.

Спомням си, че се гледах в огледалото и си мислех: „Дори не мислете да правите това!“Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулиан Мур (@juliannemoore) на 17 ноември 2019 г. в 13:55 ч. PST

Това обаче не проработи, тъй като връзката им беше твърде интензивна, за да устои.

The Луда, глупава любов актрисата каза още, че в началото е обмисляла разликата във възрастта им, но с течение на времето това спря да бъде проблем.

Това беше огромна разлика! Той беше на 26, а аз на 35! Но той изглеждаше много по-възрастен от годините си и възрастта с времето се изпаряваше.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулиан Мур (@juliannemoore) на 25 април 2019 г. в 6:21 ч. PDT

Тя каза Хора че връзката е неочаквана, но тя избра да продължи.

На Джулиана грим художникът Скот Барнс също коментира връзката на двойката, заявявайки, че любовта им е силна и възрастта няма значение.

Понякога ще видите как Барт просто я гледа с огромна усмивка на лицето си. Възрастта не е проблем. Толкова е млада и жизнена. Знаете ли енергията, която виждате от нея на екрана? Тя е 10 пъти повече у дома.

9-годишна разлика между актрисата Джулиан Мур и по-младия съпруг Барт Фройндлих никога не е повлиял на любовта им:Гети изображения / Идеално изображение

Каква е тайната на щастливия брак на Джулиана Мур и Барт Фройндлих? Е, според нея , всичко се свежда до това да бъдеш безкористен и да мислиш за другия човек.

Бракът е партньорство и е страхотно да си взаимозависим с някого и да правиш неща един за друг. Защото тогава наистина процъфтявате.

Щастливо семейство

Джулиана Мур има не само красив брак, но и щастливо семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулиан Мур (@juliannemoore) на 5 септември 2019 г. в 14:52 ч. PDT

Тя и Барт имат две деца, Калеб, роден през 1997 г., и Лив Хелън, родена през 2002 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулиан Мур (@juliannemoore) на 7 август 2019 г. в 18:31 ч. PDT

Любовта не винаги е перфектна, но добрата новина е, че тя може да има различни форми. Двойки като Джулиана и Барт показаха, че важното нещо, което трябва да запомните, е да се даде шанс на любовта дори когато нещата изглеждат малко вероятни.

Тези двамата са толкова фантастична двойка и им пожелаваме още много години заедно.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации