92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се роди

Последни новини 92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се роди във Фабиоза

Тони Бенет, известният американски поп, биг бенд, шоу мелодии и джаз певица , успя да изгради успешна кариера след служене по време на Втората световна война. Женен е три пъти и има четири деца.През 2007 г. се жени за Сюзън Кроу, с която има 40-годишна разлика във възрастта. Въпреки това те се срещнаха много по-рано, в края на 80-те години зад кулисите след един от концертите на Тони Бенет. По това време Сюзън беше само на 19, а за Тони беше много ласкателно, че момиче на нейната възраст се радва на музиката му.

92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се родиgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 85-годишната Чита Ривера беше определението за вечна красота на наградите Тони за 2018 г.

Връзките им започнаха през онази вечер, след като Тони я помоли за среща. Той твърди, че и двамата са обърнали внимание на огромна възрастова разлика , но те вече не го правят. По време на интервюто с Пазителят той каза:Не мога да кажа, че не сме забелязали 40-годишната разлика във възрастта, когато се запознахме, но едва забелязваме сега. Съвместими сме по толкова много начини и споделяме едни и същи интереси. Сюзън е жена с мъдър, зрял характер и донесе баланс и задоволство в живота ми. Нейната доброта ми помогна да мисля правилно, да живея добре и, съвсем сигурен съм, да живея по-дълго.

92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се родиgettyimages

92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се родиgettyimages

Въпреки че някои хора твърдят, че не е възможно да споделят едни и същи интереси с такава разлика във възрастта и че те са буквално от различни поколения, Тони може да докаже, че когато става въпрос за любов, никога не е късно:

Разбираме се прекрасно. Стартирахме училища в цяла Америка, сега имаме 17, където подкрепяме сценичните изкуства. Тя е великолепен човек и обичам всичко в нея.

92-годишният Тони Бенет обясни как е срещнал 52-годишната си съпруга преди да се родиgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Певецът на блус и блато, Тони Джо Уайт, почина на 75-годишна възраст

Веднъж Тони Бенет твърди, че се е запознал със съпругата си, преди тя да се роди. Това се случи през 1966 г. в Ню Йорк, когато той позира с родителите на съпругата си по време на събитието за среща и поздрави, а майката на Сюзън по това време вече беше бременна с нея.

Той вдъхнови Лейди Гага да промени решението си относно създаването на семейство:

Мислех, че го направих, защото се чувствах някак завършен с целия хаос в живота си. Но след това започнах да прекарвам много повече време с Тони и всичко просто стана по-просто, по-чисто и по-съвършено. Сега мисля, че ще отнема много повече време, преди да имам деца и да се установя. Просто искам да пея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от It ’only a record (@itsonlyarecord) на 20 декември 2018 г. в 4:10 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @candxwarhol на 19 декември 2018 г. в 6:18 ч. PST

Тони повлия на живота на толкова много хора по света и промени техните възгледи за семейството и кариерата. Въпреки 40-годишната разлика във възрастта, той има перфектни отношения със съпругата си Сюзън.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тони Кристи споделя 5 неща, без които не може да живее, и те са абсолютно очарователни

Популярни Публикации