Абсолютно очарователно: Тази кошница от спасени бебешки ленивци може да разтопи сърцата!

Спасителният център Jaguar спасява бебешки ленивци и прави най-сладкото видео от тях.

Кой харесва ленивците? Ние! Кой иска кошницата от тях? Отново ние! Нека да се обзаложим, че няма да можете да се взирате в кошницата на ленивци цял ден? Повярвайте, ще загубите от нас!ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бебешкият ленивец не може да бъде без пълненото животинско слонче и видеото им е просто невероятно

Тези бебета бяха спасени от Спасителния център на Jaguar в Коста Рика. Те информират, че много 2-пръсти ленивци са паднали от майка си поради болест, отхвърляне или злополука. Събирането на усилията с майка им, за съжаление, не успява, така че сега тези сладури ще бъдат отгледани и лекувани в Спасителния център на Jaguar.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Спасителния център на Jaguar (@jaguarrescuecentercr) на 18 октомври 2018 г. в 9:35 ч. PDTЗначението на спасителния център

От решаващо значение е да отглеждате и да се грижите за ленивците, вместо да ги живеете в дивата природа. За съжаление много хора ги ловят и убиват, бог знае защо.

Днес огромен брой спасителни центрове вземат ленивци, за да могат тези бозайници да процъфтяват и да имат по-безопасен живот, отколкото в дивата природа. И наистина е невероятно, че хората се грижат за своето благосъстояние и стабилност.О, сега други хора искат да ни ги откраднат!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Зоопаркът във Флорида приветства много красноречивата бебешка горила и хората не могат да се наситят

Американска сладурана

Друго любезно дело се случи в САЩ, където бе спасен и пуснат бебешки ленивец Зоопарк в Мемфис.

Изненадващо, този ленивец не можеше да бъде без играчка слон и всеки път го изискваше след някои здравни процедури или време за хранене. О, боже, не можем ли просто да ги вземем?

Да спестим повече животни, включително ленивци! Те се нуждаят от грижи, внимание и стабилност, за да процъфтяват и да живеят щастливо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 13-годишният син на Стив Ъруин Робърт носи целия набор от екзотични животни в шоуто на Джими Фалън

Красиви животни Сладки животни Диви животни
Популярни Публикации