Актьорът Марк Лестър твърди, че може да е биологичният баща на дъщерята на Майкъл Джексън, Париж

Последните актуални новини Актьорът Марк Лестър твърди, че може да е биологичният баща на дъщерята на Майкъл Джексън, Париж на Fabiosa

Парис Джаксън влезе в този свят на 3 април 1998 г. Тя е любовното дете на Краля на попа , Майкъл Джексън и бившият му любовник , Деби Роу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Деби Роу (@debbierowe_official) на 18 август 2013 г. в 11:50 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 31-годишна жена твърди, че е изоставената дъщеря на Джанет Джаксън: „Бях пазена в тайна“Някои хора обаче не вярват, че Джаксън е бил Париж биологичен баща . И като доказателство за този слух, един британски актьор разкри, че всъщност младият Джаксън всъщност е негова дъщеря, а не на певеца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Парис-Майкъл К. Джакалопе (@parisjackson) на 24 юли 2018 г. в 15:14 ч. PDTНеочакван иск

Марк Лестър, който направи името си известно след появата си във филмовата версия на мюзикъла от 1968 г. Оливър! , вярва, че има голям шанс Парис Джаксън всъщност да е Парис Лестър.

Детската звезда вече има четири деца и две от тях, дъщерите Оливия и Хариет, изглеждат като близнаци на Париж.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовницата на Арнолд Шварценегер от 14 години е откровена за връзката им и тайното дете

60-годишният беше доста близък с Краля на попа доста дълго време и той твърди, че певецът го е помолил да дари спермата си преди раждането на първото му дете и актьорът се е съгласил.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Парис-Майкъл К. Джакалопе (@parisjackson) на 12 декември 2018 г. в 2:24 ч. PST

Лестър коментира:

Моята 18-годишна дъщеря Оливия изглежда като Париж. Хората също посочиха приликите между мен, когато бях по-млад, и принц Майкъл.

Семейството на Джаксън обаче не вярва на нито една дума, която Лестър казва. Братът на Майкъл, Джърмейн, също добави, че всички деца на певицата са родени не от самия Джаксън .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Парис-Майкъл К. Джакалопе (@parisjackson) на 13 февруари 2019 г. в 17:56 ч. PST

Лестър заяви, че е готов да направи ДНК тест, но след няколко години спря да настоява. Въпреки това той все още казва, че може да е биологичният баща на Децата на Джаксън .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Парис-Майкъл К. Джакалопе (@parisjackson) на 31 май 2018 г. в 15:27 ч. PDT

Смятате ли, че има някаква истина в думите на Лестър или това е просто „опит за генетична лотария“?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шведката твърди, че е истинската дъщеря на Елвис Пресли и Лиза Мари е самозванец

Популярни Публикации