Актриса от „Синята лагуна“: Брук Шийлдс все още е красива

- Актриса от „Синята лагуна“: Брук Шийлдс все още е красива - Новини - Фабиоза

Брук Шийлдс участва в голямата класика на киното, Синята лагуна , докато е тийнейджър. Тази история, базирана на книга, написана от Хенри Де Вере Стакпул, имаше огромен световен успех през 1980 г.

Сюжетът разказва история за момче и момиче, които са оцелели на пустинен остров. Филмът е успешен благодарение на красотата и таланта на Брук Шийлд, като по този начин дава старт на бъдещата й филмова кариера.gettyimages

Кариерата на Брук винаги е била пълна с противоречия, като се има предвид, че тя я е започнала на толкова млада възраст, като често е играла роли с много ориентирано към възрастните съдържание. Тези представления не винаги бяха добре приети от всички филмови критици и широката публика. Всъщност, Синята лагуна има своя собствена полемика, която ефективно разказва за пубертета на двама тийнейджъри, хванати в капан на пустинен остров.

Публикация, споделена от Brooke Shields (@brookeshields) на 19 ноември 2017 г. в 3:11 ч. PSTТези противоречия обаче не попречиха на актрисата да продължи да се радва на дълга филмова кариера. Към днешна дата, на 52-годишна възраст, Shields се появява в безброй филми и телевизионни програми.

Публикация, споделена от Brooke Shields (@brookeshields) на 11 ноември 2017 г. в 12:39 ч. PST

Сегашният й вид все още е невероятен и чувствен. На 52-годишна възраст Брук Шийлдс има съвсем различно лице от това момиче от 1980 г., но все още е красива.Публикация, споделена от Brooke Shields (@brookeshields) 30 октомври 2017 г. в 7:47 ч. PDT

Актрисата никога не е била пренебрегвана от медиите и феновете винаги могат да намерят истории за нея, било то в клюкарски списания или в телевизионни програми за филми и шоубизнес.

Публикация, споделена от Brooke Shields (@brookeshields) на 10 септември 2017 г. в 11:35 ч. PDT

Брук Шийлдс определено се справи много добре с течението на времето. Докато външният й вид се променя, тя не се опитва да скрие възрастта си. Тя изглежда много красива, уверена и безгрижна.

Моля, споделете тази публикация с приятелите си, за да ги информирате колко добро е момичето Синята лагуна изглежда днес!

Източник: Източник: Aweita

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Френската актриса и моден модел Брижит Бардо стана активист за правата на животните

Брук Шийлдс
Популярни Публикации