Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло трябваше да се разделят, за да разберат, че са предназначени да бъдат заедно

Любовната история на Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло е една за филмите. Двамата се влюбиха по имейл, имаха най-добрата първа среща досега, но се разделиха за няколко месеца - само за да разберат, че не могат да живеят един без друг.

Романът на Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло започна с писмена дума. The Maroon 5 фронтмен и моделът на Victoria’s Secret се опознаха добре преди да се срещнат, тъй като месеци наред си кореспондираха по имейл.

Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло трябваше да се разделят, за да ги осъзнаятГети изображения / Идеално изображениеВеднъж Prinsloo сподели че тя първоначално се е „подигравала“ на Левайн, но когато всъщност са се срещнали, връзката им е взела сериозен обрат.Адам Левайн и Бехати се разделиха, преди да се оженят

В откровено интервю за Net-a-Porter , Съпругата на Адам Левин разкри, че преди да се оженят, тя и музикантът трябва да прекарат известно време разделени.

Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло трябваше да се разделят, за да ги осъзнаятГети изображения / Идеално изображениеБехати сподели, че двойката е имала най-добрия първи ден досега и те са се влюбили веднага един в друг, но съдбата е имала различни планове за тях.

Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло трябваше да се разделят, за да ги осъзнаятГети изображения / Идеално изображение

Тя каза:Заведе ме на вечеря и разговаряхме с часове и се забавлявахме най-добре. Беше любов от пръв поглед, беше луда. Разделихме се за два месеца, разбрахме, че това е най-лошото решение, след това се събрахме отново, сгодихме се и се оженихме. Беше диво каране!

Адам Левайн и съпругата му Бехати Принсло трябваше да се разделят, за да ги осъзнаятГети изображения / Идеално изображение

Със сигурност звучи така! Влюбените птици се ожениха през 2014 г. в Мексико, заобиколени от над 200 близки приятели и роднини.

Разширяване на семейството

Адам Левайн и разкошната му половинка се радваха да бъдат съпрузи и съпруги в продължение на две години, преди да започнат да разширяват семейството си. Двойката вече има 2 деца:

  • дъщеря Дъсти Роуз, която е родена през 2016 г .;
  • и друга дъщеря Gio Grace , когото двойката приветства през 2018 година.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адам Ливайн (@adamlevine) на 7 март 2018 г. в 8:14 ч. PST

Но да имаш 2 деца не изглежда достатъчно за Levine и Prinsloo. Певицата разкри пред Елън Дедженерис че той и Бехати искат още деца. Те определено трябва да се опитат да имат 5, както спомена Елън! Въпреки това, Левайн и Принслу са много добре изглеждащи хора, така че не е изненадващо, че дъщерите им са безумно сладки, но би било любопитно да видим как ще изглежда синът им.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации