Филмите на Адам Сандлър почти винаги имат неговата съпруга-модел и 2 прекрасни дъщери в тях

Адам Сандлър превърна работата си в семеен бизнес, тъй като разкошната му съпруга и красивите му деца често се появяват във филмите му. 13-годишната дъщеря на Адам Сандлър, Сейди, вече е играла в 10 филма на баща си. Забелязахте ли я?

Кога Филми на Адам Сандлър започна да става популярен, срещнал жена си , модел и актриса Джаки Титон. Джаки получи незначителна роля като сервитьорка във филма на Сандлър, Голям татко , а когато беше пуснат, двамата вече се срещаха.

Адам СандлърГети изображения / Идеално изображениеГодина по-късно Титоне показа колко сериозно се чувства към връзката си с Адам, когато тя обърнат в юдаизъм . Сандлър получи намека и скоро след това двамата бяха сгодени.Адам СандлърГети изображения / Идеално изображение

През 2003 г. Джаки стана Съпругата на Адам Сандлър . Но какво знаем за децата им?Децата на Адам Сандлър

Три години след сватбата си Джаки и Адам посрещнаха първото си дете, дъщеря Сади, а 2 години по-късно се сдобиха със сестра Съни.

Адам СандлърГети изображения / Идеално изображение

Адам Сандлър превърна работата си в семеен бизнес. Както се оказва, актьорът често хвърля приятелите и семейството си във филмите му. Съпругата и децата на Адам Сандлър направиха доста изяви в творчеството му.Сади направи първия си дебют в киното, когато беше само на 2 години. Тя играе заедно с баща си във филма от 2008 г. Приказки за лека нощ . Оттогава 13-годишният играе в 10 филма на Адам, включително Възрастни и Пораснали 2 , Джак и Джил , и Смесен .

Най-малката дъщеря на Адам Сандлър, Съни, също имаше поддържащи роли във филмите му. Играла е в Това е моето момче , и Джак и Джил . Освен това Съни също изрази няколко знака, включително тези в Хотел Трансилвания серия.

Въпреки че са били толкова ангажирани в киноиндустрията от най-ранна възраст, децата на Адам Сандлър не харесват наистина работата на баща си. През 2017 г. той сподели с Елън:

Молят да ги видят. Те са като: „Моля, не е честно! Позволете ми да гледам филмите ви. Тези хора винаги викат неща на теб на улицата. Не знам за какво, по дяволите, говорят. Бих казал, че след около 20 минути ги виждам да се настройват и след това ги чувам. Те са нервни да го кажат, но [те са] като: „Можем ли да гледаме нещо друго?“

Въпреки това те обичат татко си. Въпреки шантавия си имидж, Сандлър всъщност е много добър да бъдеш баща .

Той е практически родител и често може да бъде забелязан да обядва с момичетата си. Сандлър призна, че е „като Дядо Коледа“ в училището на дъщеря си и определено можем да повярваме в това.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации