Адриен Бейлон се омъжи 9 месеца след като извика годежа си за 6-годишно гадже

Адриен Байлон се омъжи за настоящия си съпруг Израел Хоутън девет месеца след като прекрати годежа си с дългогодишно гадже. Как е бракът им сега?

Съпругът на Адриен Байлон трябваше да бъде дългогодишният й приятел Лени Сантяго, но двамата се разделиха след шест години романтика. Те неочаквано прекратиха седеммесечния си годеж, Според Us Weekly’s доклади .

Адриен Байлон продължава да вижда довереник в бившия си Сантяго. Това кара хората да вярват, че се разделят при приятелски условия, въпреки че истинската причина за такава внезапна раздяла е неизвестна. Тя каза само, че всички трябва да останем верни и честни към себе си.Адриен Байлон се омъжи 9 месеца след като извика годежа си с гадже от 6 години Адриен Байлон се омъжи 9 месеца след като извика годежа си с гадже от 6 годиниГети изображения / Идеално изображение

Бракът на Адриен Байлон

Все пак Истинският съ-водеща го нарече напусна след шестгодишна връзка, тя намери друг мъж, който завладя самотното й сърце. Като цяло девет месеца след разделянето и излизането с нов мъж, Андриен Байлон се ожени за Израел Хоутън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Adrienne Eliza Houghton (@adriennebailon) на 12 ноември 2016 г. в 14:55 ч. PSTДвойката имаше мечтана парижка сватба които размениха обети пред приблизително 70 души в хотел. Смята се, че Андриен и Израел са били приятели от векове, докато не станат романтично замесени. Сега те са най-щастливата семейна двойка.

Малко след сватбата през 2016 г., първата Момиче от гепарди изключително казано ХОРА :

Наистина просто се чувствам толкова благословен и благодарен. Честно казано никога не съм бил по-щастлив през целия си живот. Никога не съм усещал това, което чувствам в момента. Дори не мога да опиша какво е, но това е такъв мир, примесен с пълно вълнение.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Adrienne Eliza Houghton (@adriennebailon) на 16 декември 2016 г. в 5:50 ч. PST

Неща, които знаем за съпруга на Адриен Байлон

  • Той е музикант, известен със своята фантастична комбинация от джаз, госпел, рок и реге елементи.
  • Той спечели високопоставени награди, включително Gospel Song и Album of the Year.
  • Преди това е бил женен от две десетилетия и има три деца от първия брак.
  • Той се запознава с Bailon, когато продуцира филма Влюбен съм в момиче от църквата през 2013.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Adrienne Eliza Houghton (@adriennebailon) на 28 септември 2018 г. в 7:53 ч. PDT

Съобщава се, че Адриен Байлон и Израел Хутън се борят да заченат бебе. На някои епизоди от Истинският , 36-годишната призна, че пътуването за плодородие не е било толкова лесно, колкото си е представяла.

Всички не забременяват веднага и аз си мисля, че ми се стори толкова лесно и просто не се е случило по този начин. Трябваше да се примиря с това, че ще се случи, когато е Божият момент.

Въпреки че е предизвикателство за двойката, Bailon усмихнато каза, че се радва на процеса на създаване на бебета, така че двойката е имала добри моменти и се опитва да остане позитивна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Adrienne Eliza Houghton (@adriennebailon) на 25 декември 2019 г. в 17:41 ч. PST

Между другото, ето ви бонус факт: гаджето на Адриен Байлон някога беше Роб Кардашиян . Въпреки че двамата го напуснаха преди десетилетие, те останаха добри приятели. Плюс това 36-годишният младеж е в отлични отношения със сестрите си, предимно с Хлое Кардашиян. Шокиращо, а?

Адриен Байлон се омъжи 9 месеца след като извика годежа си с гадже от 6 години Адриен Байлон се омъжи 9 месеца след като извика годежа си с гадже от 6 годиниГети изображения / Идеално изображение

Адриен Байлон току-що доказа, че съдбата има свои собствени планове за всички нас. Мислеше, че ще се омъжи за дългогодишния си приятел в рамките на шест години, но се оказа, че г-н Дес е съвсем различен мъж. Макар че Истинският съ-домакин и настоящият й съпруг се борят да имат бебе, поддържат брака си здрав и семейните връзки са специални, доколкото е възможно. Да се ​​надяваме на най-доброто за тях!

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации