Стивън Тайлър на Aerosmith беше женен два пъти: Защо нито един от браковете му не се получи

Стивън Тайлър е бил женен 2 пъти през живота си и изглежда, че му е било достатъчно. Веднъж певецът призна, че е наранил бившите си съпруги ‘дълбоко’, но какво всъщност се е случило и защо браковете му не са продължили?

Животът на Стивън Тайлър не е плавен. Въпреки че кариерата му в музикалната индустрия постига огромен успех, любовният му живот винаги е бил влакче в увеселителен парк. 2-те брака на Стив Тайлър се провалиха изключително много, но защо не се получиха?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стивън Тайлър (@iamstevent) на 21 февруари 2019 г. в 19:41 ч. PST

Съпругите на Стивън Тайлър

В миналото Стивън Тайлър е имал 2 съпруги. Първата му съпруга беше актрисата и модел Киринда Фокс. Двойката започна да се среща през 1977 г. и година по-късно те завързаха възела.Скоро след това Киринда роди детето на Тайлър, дъщеря Миа. Бракът им беше пълно бедствие, изпълнено със злоупотреби и афери. Съюзът им завърши с ожесточен развод и доведе до Фокс писане на мемоари за връзката й с Тайлър.Тя пише за края на брака си:

Никога не съм се отказвал от надеждата, докато не започнаха документите за развод. Все още бях влюбена в него, имах това дете, тази отговорност и нямах с кого да говоря. Винаги ми се обаждаше по телефона и си играеше с емоциите ми.

Фокс искаше да представи голи снимки на Стивън в скандалната си книга, но адвокатите на певицата й попречиха да го направи. Книгата получи много отрицателни отзиви от Aerosmith фенове . Въпреки това, Веднъж каза Киринда че тя каза „истината“, но феновете на Тайлър не искаха да я чуят.

Когато тази глава от живота на Стивън приключи, той отново се влюби. Започва да се среща с моден дизайнер Тереза ​​Барик през 1897 г., когато е финализиран първият му развод. Двойката се ожени само година по-късно и посрещна две деца заедно:

  • дъщеря Челси Анна Таларико ;
  • и син Тадж Монро Таларико.

Стивън Тайлър на Aerosmith беше женен два пъти: Защо нито един от браковете му не се получи Аеросмит Стивън Тайлър беше женен два пъти: Защо нито един от браковете му не се получиГети изображения / Идеално изображение

Стивън и Тереза ​​обаче изненадаха всички, когато обявиха раздялата си през 2005 г. и последвалия развод през 2006 г. Подозрението започна да нараства, когато музикантът спря да се появява с Барик на събития на червения килим.

Стивън Тайлър на Aerosmith беше женен два пъти: Защо нито един от браковете му не се получи Аеросмит Стивън Тайлър беше женен два пъти: Защо нито един от браковете му не се получиГети изображения / Идеално изображение

Според Fox News , всъщност беше Тереза, която натисна спусъка на брака си, след като преживя „криза на средния живот.“ Оттогава Тайлър никога повече не се жени, но не означава, че не е влюбен.

Нова жена

През 2016 г. Aerosmith Фронтмен започна връзка с Ейми Ан Престън , жена с 39 години по-млада от него. И все пак голяма разлика във възрастта изглежда не създава проблеми за двойката .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стивън Тайлър (@iamstevent) на 18 юли 2019 г. в 5:04 ч. PDT

В интервю за Опра , Тайлър отбеляза, че е наранил бившите си съпруги „дълбоко“ и не е искал да повтаря грешките си. Изглежда, че за Стивън означава никога повече да не се жени. Въпреки това той изглежда доволен от настоящата си връзка. Със Стивън никога не знаем какво да очакваме по-нататък, за да може той да наруши правилото си в даден момент.

Знаменитости
Популярни Публикации