След смъртта на любимия си съпруг преди повече от 17 години, Блайт Данър се закле завинаги

Последни новини след смъртта на любимия си съпруг преди повече от 17 години, Блайт Данър се закле във Фабиоза

Когато загубите сродната си душа, е трудно да започнете да живеете живота си, без те да са в него. Актрисата Блайт Данър знае това от първа ръка. Когато тя завързал възела с продуцента и режисьор Брус Полтроу, тя вярваше, че техният роман ще продължи до края на живота им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис М. (@starsofthescreen) на 22 август 2018 г. в 6:31 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Doting мама и страхотна актриса Гуинет Полтроу сподели рядка снимка на дъщеря сиДо края на неговото. Брус почина от рак на устната кухина през 2002 г. Двойката имаше две деца заедно, Гуинет и Джейк Полтроу.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ET Canada (@etcanada) на 15 ноември 2018 г. в 13:24 ч. PSTНо след като Брус напусна този свят, Блайт му остана верен и спря да се среща заедно.

Сърцето на загубата на сродна душа

Изминаха повече от 17 години, откакто Брус Полтроу почина, но Блайт Данър все още е траур за загубата си . Актрисата не може да се адаптира към новия си живот без любимия си в него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Фонтана (@sonofsicilia) на 14 юли 2016 г. в 13:53 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо Гуинет Полтроу и Брад Фалчук ​​все още живеят отделно, след като обвързаха възела?

Дори след толкова много години тя остана вярна на Брус и не е имал никакви романтични връзки откакто е починал . Тя дори призна, че целуването на друг мъж за филмова сцена я кара да се чувства „нервна“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Lovely Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrowlifestyle) на 17 юни 2017 г. в 15:50 ч. PDT

Тя коментира:

Всъщност не пазарувам за друга връзка. Както Юни [Squibb] казва [във филма], „Когато сте имали най-доброто, по дяволите с останалите“, и това е моето отношение към всичко това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hollywood Royalty (@greatcelebs) на 29 декември 2013 г. в 15:58 ч. PST

Блайт добави, че често е обсъждала любовния си живот и намирането на нов партньор нейната дъщеря , известната актриса Гуинет Полтроу, която заяви, че никога няма да намери някой като Брус, но трябва да е „отворена за други хора“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Гуинет Полтроу (@gwynethpaltrow) на 3 февруари 2018 г. в 19:11 ч. PST

Въпреки това, въпреки че дава съвети, Блайт вярва, че дъщеря й „не е отворена“, за да я види отново на сцената за запознанства и, честно казано, Данър изглежда се чувства добре с това, че така или иначе е самотна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Красив! Гуинет Полтроу най-накрая разкри булчинска рокля, която носеше на сватбени вечери на открито за Брад Фалчук

Популярни Публикации