След няколко развода звездата от „Закон и ред: SVU“ Ричард Белзър и Харли Макбрайд са щастливо женени от 34 години

Последни новини след няколко развода, 'Закон и ред: звездата' звездата Ричард Белзър и Харли Макбрайд са щастливо женени в продължение на 34 години за Fabiosa

След два неуспешни брака, Закон и ред: SVU звездата Ричард Белзър си помисли, че никога повече няма да се влюби. Но той го направи! Ричард и третата му съпруга Харли Макбрайд са щастливо женени от 34 години и не могат да си представят съществуването си един без друг.

След няколко развода,Гети изображения / Идеално изображениеРичард Белзър: Разсмях хората, когато исках да плача

Ричард Белзър е един от най-успешните и признати американски комици. Феновете също обичат и се възхищават на Belzer като актьорски състав от емблематичната поредица Закон и ред: Специално звено за жертви.След няколко развода,Гети изображения / Идеално изображение

Белзър има рядък талант - изключителното му чувство за хумор, което го направи толкова популярен сред феновете. Но малко хора знаят, че в детството си малкият Ричард е използвал хумора като начин да се предпази от родителите, които са насилници.Белзър разкри:

Ако накарах майка ми да се смее, тя нямаше да ме удари.

Ричард беше женен два пъти. И двата брака завършиха с развод и без деца. Когато актьорът почти загуби надежда да се влюби отново, той срещна жена, която промени разбирането си за фразата „щастлив брак“.След няколко развода,Гети изображения / Идеално изображение

Моята истинска и единствена любов

Ричард Белзър се срещна с актрисата Харли Макбрайд на партито на техните общи приятели. Тя също беше разведена и имаше две дъщери от предишен брак.

Ричард и Харли знаеха, че това е любов след първата им среща. След 34 години брак те все още са неразделни.

След няколко развода,Гети изображения / Идеално изображение

Харли подкрепяше съпруга си, когато брат му се самоуби през 2014 г. Тя винаги беше до него, когато той беше диагностициран с рядка форма на рак.

Когато го питат за личния му живот и брака, Белзер отговаря с три думи:

Щастлив съм!

Въпреки че съпрузите нямат свои деца, Белзър много обича дъщерите на Харли и се смята за техен истински баща.

След няколко развода,Гети изображения / Идеално изображение

Житейската история на Ричард Белзър доказва, че любовта идва, когато по-малко я очакваме. Когато двама души принадлежат заедно като Ричард и Харли, те ще се намерят, независимо от всичко.

Нека техният брак винаги е изпълнен с любов и щастие!

Популярни Публикации