След инсулт, свързващ инвалидна количка на 66 години, Тим Къри не се предаде и продължава да е зает въпреки физическите предизвикателства

Последни новини след инсулт на 66 години, Тим Къри не се предаде и продължава да бъде зает въпреки физическите предизвикателства пред Fabiosa

Някога Тим Къри беше един от най-вдъхновяващите и енергични изпълнители на Холивуд. Кой би могъл да забрави експлозивната му роля в мюзикъл The Rocky Horror Picture Show (1975) или смразяващото изображение на клоуна Пенивайз в Стивън Кинг То (1990)?

След удар на инвалидна количка на 66, Тим Къри ДиднГети изображения / Идеално изображениеСлед 90-те обаче Тим Къри започна бавно да изчезва от светлината на прожекторите. Той предпочиташе сценичната работа и продължи да блести на Бродуей, но това беше до инсулт на инвалидна количка през 2012 г.

По това време Къри беше на 66 години и нямаше семейство, тъй като актьорът никога не се жени и няма деца. Въпреки това той успя да издържи и не се отказа от себе си въпреки предизвикателното състояние.

След удар на инвалидна количка на 66, Тим Къри ДиднГети изображения / Идеално изображениеКъде е Тим Къри сега?

Сега Тим Къри е на повече от 70 години и въпреки че завинаги ще бъде привързан към инвалидна количка, духът му е много силен и изпълнен с енергия. Къри все още може да изпълнява и през 2017 г. дори се появи на Бродуей, за да представи великолепно гостуване.

Освен това кариерата на Къри събра многобройни фенове, които все още се възхищават на неговите изпълнения и мечтаят да се срещнат с техния идол. Така Тим връща на своите почитатели, като се появява на експо и Comic Cons, споделяйки своя опит и спомени от работата по култови класики.След удар на инвалидна количка на 66, Тим Къри ДиднГети изображения / Идеално изображение

Но феновете не са единствените, които все още помнят Тим ​​Къри. През 2015 г. легендарният актьор получи награда за цялостно постижение в Acting Fund Tony Awards Viewing Party, на която той успя да присъства.

След удар на инвалидна количка на 66, Тим Къри ДиднГети изображения / Идеално изображение

Бившата съ-звезда на Къри Айлин Куин успя да го настигне и се възхити от душевното му състояние:

Фактът, че той дори излезе тази вечер, за да получи наградата, говори много. Той се бори с добрата битка. Той е закачен там.

След удар на инвалидна количка на 66, Тим Къри ДиднГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че сам трябваше да преодолее ужасната трагедия, Тим Къри излезе победител поради невероятния си дух и непоколебима решителност.

Популярни Публикации