След „Катастрофално“ обновяване двойка от Северна Каролина твърди, че хит телевизионният сериал „Обичай го или го изброи“ е фалшив

Двойката от Северна Каролина, която участва в шоуто, твърди, че е фалшива и сега са много разочаровани и тъжни.

Обичайте го или го избройте е канадско телевизионно предаване за домашен дизайн, което се излъчва по HGTV, W мрежа, и нататък СОБСТВЕН Канада.От септември 2014 г. хитовият сериал се снима в Северна Каролина.Фалшив или не?

Двойката от Северна Каролина, която участва в шоуто, твърди, че е фалшива и сега са много разочаровани и тъжни.Нещо повече, те решиха да заведат дело срещу популярното телевизионно предаване след „катастрофалния“ ремонт.

Дийна Мърфи и Тимъти Съливан искаха да обновят къщата за бъдещите си приемни деца, но всичко, което имат сега, е списък с проблеми. Те решиха да заведат продуцентската компания пред съда, тъй като мразят резултата.

Чувстваме се стресирани, чувстваме се тъжни, наистина разочаровани. Бяхме развълнувани от дома

Разбира се, не за първи път се разпитва шоуто, а някои други хора също не са доволни от резултатите.

Независимо от това, представители на продуцентската компания твърдят, че са извършили над 250 ремонта без никакви проблеми.

Надяваме се истината да бъде открита!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жена, която се грижи за 4-те си болни деца, получи изненада за обновяване на задния двор като знак за признателност

Популярни Публикации