Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се жени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тях

Актьорът Тони Рандал и съпругата му Хедър Харлан имаха 50-годишна разлика, но успяха да го накарат да работи по начини, които се противопоставиха на стереотипа.

Бракът на Тони Рандал Хедър Харлън се противопоставяше на шансовете, особено поради голямата 50-годишна разлика между тях. Независимо от това, двойката успя да накара да работи до смъртта му.Кой е Тони Рандал?

Тони беше легендарен холивудски актьор, който беше известен с ролята си в телевизионния сериал ' Странната двойка . 'Ролята на Тони в' Странната двойка му спечели Еми и няколко награди.

Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се жени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тяхГети изображения / Идеално изображениеТони почина на 84-годишна възраст през 2004 г.

Бракът на Тони Рандал

Брачният живот на Тони не беше скандален, тъй като той беше само с две жени през целия си живот. За първи път актьорът беше женен за модела Флорънс Рандал.Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се ожени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тяхГети изображения / Идеално изображение

Двамата бяха заедно в продължение на 54 години до смъртта й през 1992 г. от рак. Флорънс беше в смъртния си одър, тя Тони срещна жената, която ще бъде негова съпруга до вечността, Хедър Харлан.

Дуото се запознава, когато е била стажант в Националния актьорски театър.

По това време тя беше само на 23, а той на 70 години. Тя не харесваше актьора заради нещата, които беше чула, и успя да му каже в лице как се чувства към него. За щастие той му хареса смелостта.

Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се жени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тяхГети изображения / Идеално изображение

Едва година след това те се включиха. Към 24 г. тя се беше преместила при него и една година по-късно те завързаха възела.

Както се очакваше, мнозина маркираха Хедър като златотърсачка, но тя не позволи това да стигне до нея, тъй като искрено го обичаше.

„Привличането ми към него нямаше нищо общо с възрастта му, освен че беше толкова мъдър, грижовен, джентълмен. Може би нямаше да е, когато беше на 35 или 40 години. '

Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се ожени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тяхГети изображения / Идеално изображение

Въпреки голямата разлика във възрастта, Хедър твърди, че никога не е било проблем дори в спалнята, тъй като те често са влизали между чаршафите.

Тони стана баща на 77 години

Децата на Тони Рандал идват от неговия съюз с Хедър. Бракът им е благословен с две деца Джулия, която е родена на 11 април 1997 г., и Джеферсън, на 15 юни 1998 г.

Тони беше досаден баща на децата си до момента на смъртта си. Те бяха само 6 и 5 години, съответно, когато това се случи.

Любовна история, предизвикваща възрастта: Тони Рандал се жени за Хедър Харлан, която беше на 50 години по-млада, но никога не беше проблем за тяхГети изображения / Идеално изображение

Докато повечето хора се мръщят от идеята за голяма разлика във възрастта, няма правило да обичаме. За щастие Тони и Хедър успяха да отключат тази истина и да се насладят на блажен брак.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации