Аланис Морисет изглежда почти неузнаваема с новата си къса прическа

- Аланис Морисет изглежда почти неузнаваема с новата си къса прическа - Знаменитости - Fabiosa

Ако една жена иска да промени нещо в живота си, тя започва с прическата си. Повечето жени вярват, че смяната на прическа е решението на всички проблеми. Е, няма определени факти, които да доказват това твърдение; въпреки това практиката показва, че в повечето случаи това наистина работи.

Аланис Морисет, известна алтернативна певица и автор на песни, реши да провери и този факт. Звездата, добре позната с дългата си коса, е неузнаваема с новата си прическа. Изглежда дори изглежда много по-млада поради новия си стил.чрез GIPHY

Аланис Морисет е неузнаваема с новата си прическа

Аланис Морисет е световно известна със своята алтернативна музика; обаче е доста противоречива в стила си. Певицата свикна да има дълга коса още от тийнейджърските си години; затова многобройните й фенове останаха без думи, когато видяха Аланис с чисто нов облик.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-добрата прическа за жени с изтъняваща коса според стилистите и няколко практически съвета

Публикувано от E! Новини (@enews) 20 април 2018 г. в 6:17 PDTКогато Морисет дебютира с новата си къса прическа в театър „Музикална кутия“, тя незабавно открадна прожекторите и привлече вниманието на папараците.

В допълнение към новата си прическа, Аланис направи цялостна трансформация на външния вид. В страхотната си бяла рокля и големи люлеещи се очила със златна верижка звездата изглеждаше много по-млада от преди. Тя се усмихваше и изглеждаше абсолютно свободна.

Вграждане от Getty Images Вграждане от Getty Images

Морисет обясни трансформацията на външния си вид много просто - каза, че просто иска да промени нещо в живота си.Съобщение споделено от Аланис Морисет (@alanis) 21 април 2018 г. в 7:09 ч. PDT

Съобщение споделено от Аланис Морисет (@alanis) 15 април 2018 г. в 11:59 ч. PDT

Трябва да кажа, че по-рано Аланис откри, че страда от депресии, особено през тийнейджърските си години. През 2007 г. звездата обяви раздялата си с известния актьор Райън Рейнолдс, това също беше не лесен период за нея. Аланис и Райън бяха сгодени, но поради някои „неустоими различия“ те взеха решение да се разделят.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поглед към известните личности като никога преди: Къси прически за дългокосите сладури

gettyimages

За щастие Аланис е щастлива в новите си връзки и има две деца. Тя е постигнала голям успех като певица и музикант. Новата й прическа вероятно отразява нейното вътрешно състояние. Аланис буквално блести от щастие и изглежда толкова по-млад и уверен.

чрез GIPHY

Какво мислите за новата прическа на Аланис? Бихте ли се осмелили за подобна трансформация на косата? Очакваме с нетърпение да чуем вашето мнение в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Подготовка с пълен драйв: 5 стилни прически за пролетта на 2018 г.

Коса
Популярни Публикации