Съпругата на Алек Болдуин: Всичко, което трябва да знаете за Хилария Томас, която е с 26 години по-млада от съпруга си

Съпругата на Алек Бадуин, Хилария Томас, стана перфектната форма на звездата и като двойка те станаха страхотни родители. Прочетете какво кара Хилария да кърлежи и защо тяхната разлика във възрастта от 26 години не е проблем.

През 2012 г. бракът на Алек Болдуин с инструкторката по йога Хилария Томас завладя Холивуд! Но докато съпругът беше с 26 години по-възрастен от съпругата, възрастта не беше единственият проблем, който засягаше много наблюдатели.За мнозина въпросът беше дали бракът ще издържи изпитанието на времето, особено като се има предвид Алек Болдуин скандална агресивност това доведе до раздялата му с бившата съпруга Ким Бейсинджър. 4 деца по-късно, Алек и Хилария Болдуин показаха, че бракът им е тук, за да останат и са доказали, че неверниците грешат на всяка крачка.

Но колко знаем за съпругата на Алек Болдуин Хилария? Нека я опознаем заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 21 ноември 2019 г. в 2:01 ч. PST

Хилария е страхотен партньор на Алек Болдуин

Като съпруга на знаменитост, съпругата на Алек Болдуин Хилария има освежаваща личност, тъй като преди да се омъжи за съпруга си на 28-годишна възраст, тя не е била известна. Може би това е малкото й познаване на поп културата, което я направи най-добрият избор за Алек, който се надяваше да промени живота си. Хилария не знаеше много за миналото на Алек и това помогна на звездата да започне ново като любящ партньор и баща на невероятни деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилария Томас Болдуин (@hilariabaldwin) на 3 октомври 2019 г. в 9:31 ч. PDT

Хилария е страхотна майка на 4 и може би на 5

За краткото си съвместно време Алек и Хилария Болдуин постигнаха рекорди, тъй като вече имат 4 деца, като съзнанието им беше насочено към пето дете. Хилария, която е претърпяла 2 опустошителни спонтанни аборти след най-малкия им син Ромео, беше положително настроен към възможностите да накарат друго момиченце да изравни клана на момчетата

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилария Томас Болдуин (@hilariabaldwin) на 31 октомври 2019 г. в 14:07 ч. PDT

Хилария е инструктор по йога, а сега и автор

Хилария със сигурност е заета майка, но намира време да жонглира с отговорности, невероятен факт, който разкри чрез публикацията си, Методът „Ясно живеене“: 5 принципа за здраво тяло, здрав ум и радостен живот . В Книга , тя канализира своята вътрешна любов към йога, защитавайки хобито като път към реализиране на позитивност, грация и спокойствие в живота.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилария Томас Болдуин (@hilariabaldwin) на 7 август 2019 г. в 14:52 ч. PDT

Хилария учи в Ню Йорк, точно както мъжът си Алек

Докато са учили по различно време, и Хилария, и Алек Болдуин са стипендианти на Нюйоркския университет. Хилария учи танци и история на изкуството в престижния университет, 10 години след като съпругът й Болдуин спечели BFA там.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилария Томас Болдуин (@hilariabaldwin) на 7 април 2019 г. в 17:20 ч. PDT

Съпругата на Алек Болдуин беше предпазлива при среща с мъж, който е на 26 години по-възрастен

Докато Хилария и Алек са изградили перфектно семейство заедно, разликата във възрастта им със сигурност е нещо, на което да се чудите и според Хилария, тя също е била предпазлива по отношение на мъж, който е на 26 години по-възрастен от нея.

Говорейки да се ЗДРАВЕЙТЕ! списание , Хилария, която преди това разкри, че Алек не я е целунал 6 седмици, когато се срещат за първи път, каза, че Алек е неочакван обрат за нея.

Не очаквах да се влюбя в някой, който беше на 26 години по-възрастен от мен, но не можеш да помогнеш в кого се влюбваш.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилария Томас Болдуин (@hilariabaldwin) на 9 април 2019 г. в 16:12 ч. PDT

Въпреки страховете си, през всичките тези години по-късно Хилария признава, че съмненията й са неоснователни. Тя описва Алек като своя „сродна душа“ и партньор, който заедно е започнал невероятно пътешествие, за да отгледа децата си заедно.

Връзката на Хилария Болдуин с Алек е невероятна, тъй като доказва, че бракът е свързан с ангажираност и въпреки разликата във възрастта, те са се превърнали в по-добра половинка. Те са преодолели негативизма, контрола и в своите привързаност един към друг , те са намерили това, което винаги са търсили, любов .

Как е това за красива любовна история?

Популярни Публикации