Алфонсо Диез и 18-та херцогиня на Алба: Историята им показва, че истинската любов струва повече от всякакви късметлии

- Алфонсо Диез и 18-та херцогиня на Алба: Тяхната история показва, че истинската любов струва повече от всякакво състояние - Знаменитости - Fabiosa

18-тетиХерцогинята на Алба беше добре известна със своя ексцентричен външен вид и силно желание да не спазва други правила, освен собствените си. Но една от най-сърдечните глави в живота й е любовна история, която е имала с Алфонсо Диес.

gettyimagesТя беше благородна жена, която имаше голямо състояние и повече титли от Кралица Елизабет II себе си. Той беше редовен държавен служител с 24 години по-млад от любимата си жена. Но нищо от това нямаше значение, когато двамата влюбени хора решиха да завържат възела през 2011 година.

Херцогинята беше наистина необикновена жена. Пълното й име беше почти толкова голямо, колкото състоянието й: Мария дел Росарио Кайетана Алфонса Виктория Евгения Франциска Фиц-Джеймс Стюарт и де Силва. Но за семейството си тя беше просто Кайетана.

Тя беше много красива, когато беше млада.gettyimages

С напредването на възрастта й белите коси и странните дрехи се превърнаха в новата й запазена марка.

Когато семейството на Кайетана за първи път научава за плановете й да се омъжи за Алфонсо, те не са много доволни от идеята. Хората вярваха, че мъжът е златотърсач и не се грижи за нищо друго, освен за нейното богатство.По това време Кайетана беше вече на 85 години. Алфонсо пък беше красив 60-годишен мъж без пари. Скептиците не можеха да повярват, че съюз като този не може да се основава на нищо друго, освен на чиста любов.

Човекът обаче доказа, че грешат, когато подписва официален документ, с който се отказва от правата си върху богатството на херцогинята. Кайетана също се опита да убеди децата си, че никой няма да им вземе парите. Тя раздели състоянието си между петте си сина и една дъщеря още преди сватбата.

gettyimages

През октомври 2011 г. те имаха малка сватбена церемония, като бяха поканени само най-близките приятели и членове на семейството. Стотици хора дойдоха пред портите на резиденцията на Кайетана от 15 век в Севиля, Испания, за да поздравят младоженците. Две от децата на булката обаче не присъстваха на събитието, съобщава Daily Mail .

През следващите три години влюбените птици бяха неразделни. Алфонсо остана до самия край на жена си.

18-тетиХерцогинята на Алба почина на 88-годишна възраст, заобиколена от своите деца, приятели и любящ съпруг. И Диес удържа на думата си: той не се опита да претендира нито за малко от състоянието на жена си, което според съобщенията се оценява от 600 милиона до 3,5 милиарда долара .

Тяхната история показва, че за истинската любов външността и богатството нямат значение, защото любящото сърце има способността да гледа покрай повърхността.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан още веднъж доказват, че истинската любов побеждава всичко

Популярни Публикации