Единственият син на Али Макграу е нейното „любимо човешко същество“ и прави страхотни неща в Холивуд

Али Макграу е може би една от най-красивите холивудски актриси на всички времена. Знаете ли, че тя има само един син? Нека научим повече за него.

Али Макграу е може би една от най-красивите холивудски актриси на всички времена. Такива велики и красота и талант могат да дадат живот само на невероятно потомство, но знаете ли, че тя има само един син? Нека научим повече за него.

Али МакграуГети изображения / Идеално изображениеМакграу е била женена 3 пъти, но само един съпруг й е дал дете

The Любовна история звезда никога не е страдал от липса на мъжко внимание , така че не е изненада, че тя е била омъжена за трима различни мъже:  • Робин Хоен (женен 1961-1962);
  • Робърт Еванс (женен 1969-1972);
  • Стив Маккуин (женен 1973-1978).

Али МакграуГети изображения / Идеално изображение

Колкото и да искахме децата на Али със Стив Маккуин, светът вероятно нямаше да може да се справи с такова величие.MacGraw споделя син Джош (роден 1971 г.) с холивудския продуцент Робърт Евънс. Детето им е истинска благословия и Али абсолютно го обожава.

Али МакграуГети изображения / Идеално изображение

Кой е единственият син на Али Макграу?

На Джош Евънс му беше отредено да прави големи неща в живота си. Като син на актрисата, спечелила Златен глобус, и един от най-влиятелните продуценти на филми, той е снабден с талант още от първия момент на тази планета.За никаква изненада Джош наследи талантите на двамата си родители и намери своето място в Холивуд. Евънс е актьор, режисьор, сценарист и продуцент, целият пакет, ако искате.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Roxy Saint Evans (@roxysaint1) 9 януари 2015 г. в 7:20 PST

Като млад актьор той участва в такива известни филми като Роден на четвърти юли заедно с Том Круз и Вратите с Вал Килмър. По-късно той е вдъхновен да режисира собствени филми и в момента има 7 режисьорски кредита.

Джош също е невероятно красив мъж, като се има предвид гените му, това беше очевидно от самото начало. Той беше женен два пъти и има един син с настоящата си съпруга Рокси.

Самата Али е невероятно горда със сина си. Тя веднъж похвали той и Рокси обратно, когато излизаха:

Той е толкова прекрасен. Той е любимото ми човешко същество на планетата и излиза с момиче, за което съм луд. Връзката им е свързана, наред с други неща, за приятелство и уважение.

Али МакграуГети изображения / Идеално изображение

Излишно е да казвам, че Джош Евънс накара родителите си да се гордеят. И въпреки че Робърт Евънс, който почина през 2019 г., вече не е с нас, ние сме сигурни, че той винаги е подкрепял и обичал сина си.

Пожелаваме на Джош вдъхновение и щастие в този живот и се надяваме да видим какво прави по-нататък в кариерата си!

Популярни Публикации