Със звездите от „Алиса“ Линда Лавин и Кип Нивен бяха женени, но това приключи в горчива развод 10 години по-късно

Последните актуални новини „Алиса“ заедно с Линда Лавин и Кип Нивен бяха женени, но това завърши в горчива развод 10 години по-късно на Fabiosa

Звездите на телевизионния ситком Алис Линда Лавин и Кип Нивен някога са били щастливо женени. Той беше талантлив актьор, докато тя беше прекрасна певица и актриса. Те бяха женени 10 години, но не се получи. И така, какво всъщност им се случи?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Classic TV Hub (@classictvhub) на 8 май 2019 г. в 14:24 ч. PDTТрагична смърт

Актьорът Кип Нивен почина на 73-годишна възраст. Той беше добре известен с ролите си в Magnum Force, Алис, и Уолтън. Новината за смъртта на актьора беше потвърдена от кабинета на медицинския експерт на окръг Джаксън в Канзас Сити, Мисури. Причината за смъртта не е разкрита за актьора.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dyron (произнася се като „боядисване“) (@dyron_rises) на 15 октомври 2018 г. в 21:06 ч. PDT

Нещастен развод 10 години по-късно

Линда Лавин и Кип Нивен се срещнаха в Лос Анджелис, след като актрисата се разведе с първия си съпруг Рон Либман. Двойката се ожени през 1982 г. и се разведе десетилетие по-късно. Това беше вторият брак и за двамата актьори.Съдия разреши на Линда развод с актьора поради прелюбодеяние и жестокост. Съдията също отбеляза, че Кип е неподдържащ и невярен съпруг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hotchka 2015 (@ hotchka2015) на 8 май 2019 г. в 12:26 ч. PDT

Двойката има спорен развод, който се разраства чрез съдилищата в Ню Йорк, докато не бъде финализиран няколко години след като актрисата подаде молба за него. Първоначално Кип е поискал сума от 6 милиона долара от актрисата, но искането му е отхвърлено от съдията, който заявява, че не е допринесъл нищо финансово за брака. Актрисата обаче е осъдена да плати само 675 000 долара на актьора.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майкъл (@michaelward_doinghair) на 22 август 2018 г. в 13:20 ч. PDT

Актрисата твърди, че непрекъснато е била критикувана за лицето и тялото си от актьора. Той също така омаловажаваше работата й и подкопаваше кариерата й, докато я унижаваше публично.

Как да се справим с емоционалното насилие

Емоционалното насилие във връзката е, когато партньорът постоянно използва обидни думи и поведение на тормоз, за ​​да намали самочувствието на човека и да подкопае психичното му здраве.

Първата стъпка в справянето с емоционалното насилие е да го признаете и бъдете честни. Други начини за справяне с подобно насилие е като поставите психичното си здраве за приоритет, установите граници с насилника, не се обвинявайте и изградете мрежа за поддръжка.

Със звездите от „Алиса“ Линда Лавин и Кип Нивен бяха женени, но това приключи в горчива развод 10 години по-късноfizkes / Shutterstock.com

Понякога се случва връзката просто да не се получи. Линда Лавин и Кип Нивен изглеждаха наистина страхотно заедно, когато бяха женени.

Популярни Публикации