Всичко заради едно любовно докосване: Това бездомно куче стана от ужас до най-щастливото кученце в света

Последни актуални новини Всичко заради едно любовно докосване: Това бездомно куче премина от ужас към най-щастливото кученце в света на Fabiosa

Вирусната история на спасителното куче на име Бенджи дава усещане за всички онлайн. Може просто да ви накара да осиновите бездомно куче.

Всичко заради едно любовно докосване: Това бездомно куче стана от ужас до най-щастливото кученце в светаХавиер Брош / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бездомната котка приема храна само в малки пластмасови торбички, за да я сподели с котето сиПрез целия си живот беше без дом

През целия си живот Бенджи беше без дом. Години наред живееше по улиците до базирания в Калифорния подслон Надежда за лапите получих обаждане да направя нещо за враждебно изглеждащото бездомно куче в квартала.Когато го намериха, той беше под шев и веднага щом се приближиха към него, той хукна към оживено кръстовище, очевидно уплашено за живота си. Накрая получиха каишката около врата му, но той го загуби и остана развълнуван известно време.

Никога през живота си не бе познавал любовно докосване

Кожите на Бенджи бяха обрасли и мръсни. От сърцераздирателния начин, по който той реагира на галенето, беше ясно, че никога преди не е бил докосван с любов и е имал сериозни проблеми с доверието.Но скъпият малък бездомник в крайна сметка се успокои достатъчно, за да бъде приет за така необходимите и негови грижи трансформация беше напълно неочаквано.

Оказва се, че Бенджи се нуждаеше само от любов и приятелство. Под тези обрасли мръснокафяви кожи, пълни с буболечки, той наистина беше щастливо куче с най-красивата душа.

Осиновяването на бездомно куче е добро за вас

Надеждата за лапите изпрати молба да предостави на Бенджи постоянен дом и почти веднага молбите започнаха да валят. Сега Бенджи има обичлив дом.

Осиновяването на спасително куче е може би едно от най-пълноценните неща, които можете да направите. Според менталфлос :

  1. Може да кацнете куче от филмова звезда със специални умения.
  2. По-лесно се обучават.
  3. Шансовете, че вече са получили своя изстрел и че са били кастрирани / кастрирани, са доста високи.

Ако нито една от тези причини не го направи вместо вас, помислете за факта, че ще помогнете за намаляване на популацията на бездомни домашни любимци. Това е нещо, за което да се чувствате чудесно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Самотно бездомно кученце, чиято кожа се превърна в камък от краста, получава невероятна трансформация, след като е спасена

Популярни Публикации