Всички пораснали и красиви: Дъщерите на Брет Майкълс вече не са деца и тяхната красота е неоспорима

Дъщерите на Брет Майкълс Джорджа Блю и Рейн Елизабет вече не са деца. Децата пораснаха доста красиви.

Брет Майкълс е известен музикант, спечелил световно одобрение като водещ певец на групата Отрова . Той също така издава няколко свои собствени албума, които само помагат за подобряване на обожанието и уважението на феновете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bret Michaels Official (@bretmichaelsofficial) на 29 октомври 2019 г. в 7:47 ч. PDTОсвен че има толкова успешна музикална кариера, Брет е и щастлив семеен мъж. Женен е за дългогодишната си половинка Кристи Гибсън.Брет и Кристи имат две дъщери заедно, Рейн Елизабет, която е родена през 2000 г. и Jorja Bleu, родена през 2005 г.

Дъщерите на Брет Майкълс, Джорджа и Рейн

Децата винаги изглеждат така, сякаш израстват толкова бързо. Това важи особено за деца на знаменитости. Една минута гледаме с удоволствие на щраканията на техните бебета, а на следващата тези малки са основно възрастни.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рейн (liketheweather) Майкълс (@rainee_m) на 7 февруари 2018 г. в 19:41 ч. PST

Дъщерите на Брет Майкъл попадат в същата категория и ако не сте следили певеца, може да се изненадате колко пораснали са децата му днес.

Децата на Брет остават далеч от светлината на прожекторите през по-голямата част от детството си, но често се появяват в риалити шоуто на певицата за 2010 г. Брет Майкълс: Животът, какъвто го познавам .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рейн (liketheweather) Майкълс (@rainee_m) на 24 декември 2017 г. в 11:30 ч. PST

Първата му дъщеря Рейн вече е разкошен модел. През август 2018 г. тя дебютира на пистата по време на Спортен илюстриран бански костюм шоу в Маями.

Докато Рейн като че ли благоприятства моделната страна на развлекателната индустрия, Джорджа е на път да стане певческа звезда като баща си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jorja Bleu Michaels (@jorjamichaels) на 27 юли 2019 г. в 12:01 ч. PDT

Според официалната страница на Брет Майкълс, Джорджа е съавтор на песента на баща си Непрекъснато . Певецът също така разкри, че към него ще се присъедини дъщеря му на сцената, докато тя прави първото си музикално изпълнение с баща си.

Освен музика, Джорджа има и други интереси, включително благотворителност и участва в редица благотворителни набиране на средства.

Горд баща

Брет изглежда много впечатлен от двете си дъщери. Веднъж Рейн каза Fox News че когато дебютира на пистата, баща й беше много щастлив и подкрепящ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рейн (liketheweather) Майкълс (@rainee_m) на 12 февруари 2019 г. в 19:55 ч. PST

Тя каза, че Брет е „толкова горд“ с нея, добавяйки:

Щеше да ми се обади като всяка секунда. Той щеше да каже: „О, Боже, как си? Толкова ли се вълнуваш? ’Точно преди да продължа, бях като:‘ Татко, трябва да тръгна сега. ’И той каза:‘ Добре, нали, но аз съм толкова развълнуван за теб! Чакам отвън, ще се видим веднага след това! “Бях точно като:„ О, Боже, добре. “

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jorja Bleu Michaels (@jorjamichaels) на 26 август 2019 г. в 15:00 ч. PDT

Брет Майкълс изглежда е един от хората, които имат всичко. През годините той впечатли света със своите музикални умения и сега има две прекрасни дъщери, които абсолютно го обожават.

Рейн и Джорджа може да имат различни интереси, но едно общо между тях е баща, който е много горд от тях.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации