Удивително! 81-годишната Кати Юнг държи световния рекорд на Гинес за най-малката талия на жив човек

Последни актуални новини Невероятно! 81-годишната Кати Юнг държи световния рекорд на Гинес за най-малката талия на жив човек във Фабиоза

Кати Юнг започва пътуването си за обучение на талията през 1959 г. точно преди да се омъжи за съпруга си Боб. Тогава „инчово намаляващите“ корсети за тяло, които бяха много популярни по онова време, го очароваха и си представиха жена му с малка талия .

неопределено cathiejung / YoutubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морската ветеранска майка носи корсет в продължение на 23 часа всеки ден, за да запази талията си мъничка

Весела вдовица и Лейди Марлен бяха някои от най-популярните марки по това време и дори преди Кати да се омъжи, тя ги носеше като много от връстниците си. Той обаче си купи истински корсиращ корсет за нея преди сватбата им.

неопределено cathiejung / YoutubeПрез 1959 г. Кати имаше 26 ”, но благодарение на новия корсет, тя се обръсна надолу с четири инча и тръгна по пътеката с 24” талия. Това официално беше началото на нея обучение на талията пътуване. Десетилетия по линията тя няма намерение да спира.

дама купа

Кати носи корсет по 23 часа на ден от 1993 г. Тя го сваля само за един час, когато се къпе. Този невероятен подвиг й донесе място в книгите на Гинес през 1999 г. за най-малка талия - живеещи (стегнати) .

неопределено Телевизия Barcroft / YoutubeНай-малката талия принадлежи на Кати Юнг (САЩ, р. 1937), която е на 1,72 м (5 фута 8 инча) и има корсетна талия с размери 38,1 см (15 инча). Некорсетиран, той е с размери 53,34 см (21 инча).

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Етел Грейнджър: Жена с най-малката талия на света, която промени тялото си заради любовта

Съпругът й все още я подкрепя

През 2015 г. Боб, който се оказва лекар, обясни какво се случва кога носят се корсети за продължителни периоди. Органите в тялото са склонни да се изместват много по-малко, тъй като торсът постепенно намалява размера си.

неопределено TLC / Youtube

В по-голямата си част органите са толкова статични, колкото и когато жените са бременни. Нарастващият плод има тенденция да изисква повече пространство и причинява същите ограничения на органите, каквито носят корсетите.

неопределено TLC / Youtube

От своя страна на Кати е доста удобно да носи корсетите. Освен от време на време пляскане, което според нея е поносима опасност и ограничението за това колко може да яде, Кати настоява да живее здравословно и нормално.

неопределено TLC / Youtube

Кати е един от редките носители на рекордите на Гинес, които оставят хората учудени с основание. И кой знае, скоро може да е на път да счупи собствения си рекорд.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралица на модата ?! Донатела Версаче се похвали с малката си талия на модните награди CFDA 2018

Популярни Публикации