Удивителни изпълнения на „Молитвата“ от Селин Дион, Андреа Бочели и Джош Гробан

- Удивителни изпълнения на „Молитвата“ от Селин Дион, Андреа Бочели и Джош Гробан - Новини - Fabiosa

Някой веднъж каза, че някаква музика ще ви разсмее, някои ще ви разплачат, а с някои можете абсолютно да се свържете с певеца. Но гледането на Селин Дион и Джош Гробан в страхотно изпълнение на песента „The Prayer“ определено ще ви остави в страхопочитание.

История на „Молитвата“

„Молитвата, издадена на 1 март 1999 г. от Селин Дион и Андреа Бочели, е популярна песен, написана и композирана от Дейвид Фостър, Карол Байер Сагер, Алберто Теста и Тони Ренис.gettyimages

Тази невероятна песен, която спечели многобройни награди и номинации, беше записана за първи път като две версии, като Селин пее английската версия, а Андреа италианската версия. Още от излизането на песента, както Дион, така и Бочели пеят песента с други изпълнители и записват както солова, така и дуетна версия на песента.

Дион и Бочели на сценен концерт

През 2011 г. Селин Дион се присъедини към Андреа Бочели на сцената с концерта си: „Една нощ в Сентрал Парк“. По време на концерта, Андреа Бочели посвети песента на паметта на Елизабет Тейлър, за която той изпитва голямо възхищение и любов.Селин Дион и ангелският глас на Джош

В нощта, за да отпразнува Селин и нейната музика, тя си спомня първия път, когато срещна Джош Гробан, когото тя описва като срамежливо и нервно 17-годишно дете, което изглежда сякаш е на 12; с къдрава коса. Но в момента, в който отвори уста и пее, това е вълшебно.

Осем години след първата си среща с Джош, тя го кани на сцената за вълнуващо изпълнение на песента „The Prayers“. Което беше красиво изпълнено от двамата изпълнители с Джош, пеещ на италиански.Удивително е какво може да ви направи песента, чувствата, които тя може да предизвика във вас, и гледането на Селин с Джош как се отдава на тази песен без съмнение ще ви доведе до сълзи.

И няма значение дали песента е изпълнена като соло или дует или дори е изпълнена на италиански или английски език. Няма значение версията, която е изпяла, тази песен ще ви изпълни с толкова много вдъхновение, надежда и учудване и страхопочитание. И точно такъв вид усещане може да предизвика добрата музика.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Селин Дион и нейните дуети: красиви версии на известна песен „Молитвата“

Андреа Бочели Селин Дион
Популярни Публикации