'Дик Кларк на американския оркестър издържа две разводи, преди да намери истинска любов с третата съпруга Кари Уигтън

Третият му брак с Кари Уигтън най-накрая проработи.

Роден на 30 ноември 1929 г., като Ричард Вагстаф Кларк, Дик се превръща в най-известната американска радио- и телевизионна личност. Приживе той продуцира и играе във филми. Най-голямата му претенция за слава обаче е хостингът Американска лента от 1957 до 1988г.

Що се отнася до намирането на истинска любов, Кларк имаше няколко пропуска. Независимо от това, третият път се превърна в чар за него.Гети изображения / Идеално изображениеЗа първи път иконата размени обети с Барбара Молери през 1952 г. Двойката има един син, Ричард А. Кларк. Родителите му се разделиха след 9 години брак. След това Дик се ожени за кратко за Лорета Мартин и заедно продължиха да споделят две деца. Двойката се разведе през 1971 година.

Гети изображения / Идеално изображениеВземете # 3 за щастливо

След два провалени съюза, Кларк трябва да е нервен, за да започне третия. Но партньорството му с Кари беше послание от Вселената.

Според IMDB , двойката завърза възела на 7 юли 1977 г. (7/7/77 г.) на церемония, която започна в 19:00. Сайтът също така споменава, че пощенската кутия на домакина за неговия адрес в Burbank, Калифорния, е номер 7777.Разкошната двойка интегрира кариерата си заедно. Кари беше изпълнителен помощник на съпруга си. Година след година тя се появяваше с него в Новогодишната Рокин на Дик Кларк показват, че той ежегодно се е закотвявал. За първи път се излъчва през 1972 г., той го пропуска само веднъж, когато получава инсулт.

Гети изображения / Идеално изображение

Докато смъртта ни раздели

В продължение на 35 години Дик и Кари останаха един до друг. Те се разделиха едва когато съпругът, който лекува, почина на 18 април 2012 г. от инфаркт на 82-годишна възраст след операцията на простатата.

Гети изображения / Идеално изображение

Тяхната история доказва, че любовта може да има много повторения, докато стане перфектен съюз. Споделете това, ако ги смятате за достойни за цели.

Популярни Публикации