Децата на Ейми Грант са вече пораснали и известната майка не може да се гордее със семейството си

Феновете на Ейми Грант са в крак с някои от големите моменти в живота й, включително да посрещнат децата си. Какво правят децата в наши дни? Ето някои актуализации за тях.

Децата на Ейми Грант са й дали няколко причини да се усмихва през годините.Майката на четири деца всъщност приветства три от децата си, докато бяха на път. Според Тенесиан , Ейми и бившият й съпруг Гари Чапман имаха план, който следваха, що се отнася до раждането. Щеше да отиде на турне и след четири месеца щеше да започне да се опитва да зачене, след което да забременее. Целта беше да завърши турнето до момента, в който беше във втория триместър.

Ейми разкри, че жонглирането с бременността на пътя не винаги е било лесно, но двамата с Гари изпълняват процеса успешно три пъти.

Децата на Ейми Грант вече са пораснали

Певицата посрещна три деца с бившия съпруг Гари и едно с настоящия си съпруг Винс Гил.По време на брака й с Гери двойката стана родители на сина Матю, дъщеря Глория и друга дъщеря Сара. Бракът продължи от 1982 до 1999 г. След като се ожени за Винс през 2000 г., тя роди Корина година по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от millie c (@millieglo) на 10 април 2016 г. в 13:47 ч. PDT

Смесените семейства често могат да създават драма, но това не е така за Ейми и нейното пило. Говорейки с По-близо седмично , Бебе бебе певицата разкри, че когато Сара завърза възела през 2019 г., тя беше разходена по пътеката от нейния роден баща Гари и нейния втори баща Винс. Беше приятно да видя семейството й да се обедини по този начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от millie c (@millieglo) на 10 октомври 2016 г. от 22:04 PDT

Дъщерята на Ейми Грант Глория също се омъжи през 2019 г. Децата на певицата определено растат и стават независими, което означава, че Ейми и Винс са свикнали с празно гнездо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от millie c (@millieglo) на 24 ноември 2016 г. в 18:04 ч. PST

Тя каза:

Аз спя като тийнейджър! Искам да изживея живота и да нямам работна програма. Ще заведа моето ремарке Airstream Bambi до брега, ще се срещна с хора и просто ще празнувам, че съм жив!

Ейми Грант е много горда с децата си и семейството си като цяло. Сигурно й е било приятно да ги гледа как растат и живеят съответния си живот.

Постъпката на Глория за доброта

Едно доказателство, че Ейми е отглеждала мили деца, е фактът, че дъщеря й е избрала да дари бъбрек на най-добрия си приятел.

През 2017 г. беше съобщава че Глория реши да се присъедини към приятелката си от детството и в публикация в социалната мрежа баща й изрази колко горд е той с нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от millie c (@millieglo) на 10 септември 2016 г. в 18:26 ч. PDT

Ейми Грант навърши 59 години през ноември 2019 г. и е доста невероятно да видим, че кариерата и семейният й живот вървят добре. Тя разтопи сърцата с прекрасния си глас и очевидно отгледа красиви и състрадателни деца. Тя със сигурност има много причини да се гордее.

Знаменитости
Популярни Публикации