Андерсън Купър и бившата му датираха 9 години и планираха да се оженят, но не се получи

Последните актуални новини Андерсън Купър и бившият му датиращи от 9 години и планираха да се оженят, но това не се получи за Fabiosa

Андерсън Купър е най-известният водещ на CNN, но що се отнася до личния му живот, той го пази внимателно. Защо е все още не е женен ? И излиза ли изобщо с някого?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 9 септември 2017 г. в 20:26 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хората казват, че Андерсън Купър е роден да бъде сребърна лисица, но той казва, че му липсва кафявата косаЛюбовна история, която не е била предназначена да продължи

През 2012 г., след години спекулации, Андерсън излезе като гей. Най-накрая той разкри самоличността на дългогодишното си гадже през 2015 г. Излизаше с Бенджамин Майсани, собственик на клуб, от 2009 г., а двамата дори споделяха дом в Гринуич Вилидж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 3 ноември 2015 г. в 16:34 ч. PSTПрез 2016 г. се носеха слухове за предстоящата сватба на двойката. Майка на Андерсън, Глория Вандербилт , побутна сина си да направи важната стъпка, Онлайн радар докладвани по това време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 9 май 2015 г. в 21:22 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Андерсън Купър излива вълнуваща тайна за любовния живот на известната си майка, докато тя навършва 95 годиниУви, така и не се случи. Андерсън потвърди през март 2018 г., че двамата с Бенджамин са се разделили. Той каза в изявление до Ние седмично :

Бенджамин и аз се разделихме като гаджета преди време. Все още сме семейство помежду си и много се обичаме. Оставаме най-добрите приятели и ще продължим да споделяме голяма част от живота си заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 17 юни 2015 г. в 16:26 ч. PDT

Защо те се разделят ? Андерсън никога не е давал обяснение, но феновете предполагат, че и той, и Бен просто са се разделили и са намерили други хора.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 27 май 2017 г. в 14:52 ч. PDT

Коя е новата любов на Андерсън?

Не, не е Анди Коен . Според съобщенията в момента водещият на CNN се среща с Виктор Лопес, рентгенолог от Далас.

Двамата бяха забелязани да се мотаят в Далас няколко пъти през 2018 г., а Виктор дори публикува някои от снимките им в Instagram. За съжаление, заради притока на коментари от любопитните фенове на Андерсън, Виктор направи профила си частен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 26 юли 2016 г. в 15:19 ч. PDT

Не се знае много за естеството на връзката им, тъй като и двамата мъже са мълчали досега. Както и да е, ще разберем, когато дойде време!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Андерсън Купър показва умения за родителство със сина на Анди Коен, а феновете мислят, че това е очарователно

Популярни Публикации